Sådan laver du Tube-videoer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du fange det, du vil vise. Dette er den sjove del. Tag dit videokamera og prøv at fange noget, der vil fange folks opmærksomhed.

2.

Når du har optaget videoen, skal du finde en måde at få videoen fra enheden til computeren.Den nemmeste måde er at bruge USB-kablet, hvilken ende slutter til din camcorder / mobiltelefon og den anden ende i din computer. Hvis der ikke er noget USB-kabel til rådighed, kan du prøve at sende videoen til dig selv og gemme filen til din computer.

Når videoen er indlæst på din computer, er den klar til at blive uploadet til You Tube. For at uploade videoer på You Tube skal du først blive en medlem. Medlemskabet er gratis og nemt at få. Følg anvisningerne på webstedet for at tilmelde dig medlemskab. Når du er medlem, vil du se en fane, der siger 'upload video.' Klik på dette, og du vil se en anden fane der siger 'browse.' Klik på Gennemse og find den video, du tidligere havde gemt på din computer. Klik på upload video, og det vil begynde at behandle. ngth af din video, vil behandlingen tage overalt fra 5-45 minutter. Når det er færdigt at uploade, skal du læne dig tilbage og se visningstælleren begynde at rulle

Bliv berømt! Sæt dine sjove, skøre, dumme videoer på internettet for hele verden at se!