Sådan tilslutter du et tv til en DSL-linje med en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Køb enten et koaksialt, VGA- eller DVI-kabel afhængigt af tv'ets indgangskrav. Se i tv'ens instruktionsbog for at bestemme den bedste måde at tilslutte fjernsynet til din computer, hvorfra den kan vedhæfte din DSL-linje.

2.

Brug en adapter, hvis det er nødvendigt, for at forbinde dit fjernsyn til din computer. Dette kan opstå, hvis der er en inkompatibilitet mellem din computers videokortport (hvor du vil vedhæfte en normal skærm) og din tvs indtastningsmetode. For eksempel kan din computer producere et DVI-signal, men dit fjernsyn kan modtage et VGA-signal - i så fald skal du bruge en VGA til DVI-adapter.

3.

Fastgør kræves kabel på bagsiden af ​​din computer og den anden ende af kablet til dit fjernsyn.

4.

Indstil dit fjernsyn til at modtage det korrekte signal (koaksial, VGA eller DVI) gennem brug af skærmmenuerne. Se din instruktionsvejledning til dit specifikke fjernsyn, hvis du har problemer med at udføre dette på egen hånd.

5.

Genstart computeren, og din computers billede vises på fjernsynet .

Signer computeren online til din DSL-tjeneste ved at gå til menuen 'Start' og derefter til 'Kontrolpanel' og derefter på fanen 'Netværksforbindelser'. Vælg dit DSL-netværk fra listen og indtast dit brugernavn og adgangskode for at afslutte forbindelsen. Dit fjernsyn er nu forbundet til din DSL-linje.

DSL, ellers kendt som en digital abonnentlinje, er en form for internetforbindelse, der løber gennem din eksisterende telefonlinje uden at forstyrre din evne til at foretage udgående opkald. Dette skyldes det faktum, at DSL-signalet kører på en helt separat frekvens end den, der anvendes under talekommunikation. Ved at vedhæfte dit fjernsyn til din DSL-linje kan du bruge dit eksisterende tv-apparat som et internetforsyningscenter, og frigøre dig for at se streaming film og andre digitale medier på din store skærm.