Sådan verificeres en gyldig CCNA-certificering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få den dato, eksamenen blev bestået ved at gennemgå CCNA-certifikatet eller anden dokumentation fra Cisco, der angav, hvornår eksamen blev taget. Hvis prøven blev bestået for mere end 3 år siden, er certifikatet ikke længere gyldigt. Hvis det blev bestået mindre end 3 år siden, fortsæt til trin 2.

2.

Hent CCNA-valideringsnummeret. Dette vil blive opført på certifikatet opnået efter eksamen. Et erstatningscertifikat kan bestilles ved at kontakte Cisco.

3.

Gå til Cisco Certifikat-verifikationswebstedet og indtast det 16-cifrede valideringsnummer, der er angivet på CCNA-certifikatet. Hvis nummeret ikke kan verificeres, skal du fortsætte til trin 4.

4.

Kontakt Cisco Certification Customer Support på (800) 553-6387 og bed om verifikation af valideringsnummeret. Dette hjælper med at sikre, at verifikationssiden ikke afviser et gyldigt valideringsnummer.

Tips og advarsler

  • CCNA-certificering er gyldig i 3 år, så skal det være opdateret. Certificering kan opdateres ved at bestå den nye eksamen eller bestået eksamen på specifikke emner, der er nye til eksamen.
  • Cisco Systems, Inc. tilbyder certificeringseksaminer til validering af viden om teori og anvendelse af netværkskoncepter. Cisco Certified Network Associate (CCNA) certificering tester evnen til at installere, konfigurere, bruge og fejlfinding mellem mellemstore rute- og switchede netværk, viden om sikkerhedskoncepter, trådløst netværk og forskellige netværksprotokoller.