The Best Broadband Cable Internet Providers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Bredbåndskabel giver forbrugerne adgang til højhastigheds-internet og giver dem mulighed for fuldt ud at bruge rigdom af onlineverdenen. For at oprette forbindelse til internettet via bredbånd skal brugeren have et kabelmodem og betale abonnementsgebyrer til en internetudbyder. Der er flere virksomheder, der tilbyder adgang til internettet, men et par udbydere fremkommer som ledere på området med pålidelig service.

AT u0026 T

AT u0026 T har flyttet fra stort set en mobiltelefonfirma til en, der tilbyder en mange tjenester, herunder digitalt tv og bredbåndskabel. Dens U-vers service giver brugerne mulighed for at surfe på internettet med hastigheder på op til 24 Mbps. Forbrugerne kan bundle sit bredbånd med sin fjernsyns-, mobiltelefon- og telefonservice for at få en regning. Som rapporteret af Cnet.com vil abonnenter på AT u0026 T's U-vers også have fri adgang til de tusindvis af hot spots i hele landet. Dette giver kunderne enestående adgang til online-miljøer.

Verizon

Verizon har flyttet fra primært en hjemme- og mobiltjeneste til at positionere sig som leverandør af hurtig hjemme internet service. Dens FIOS Internet service hævder at arbejde flere gange hurtigere end kabel-internet via et fiberoptisk netværk, da Verizon erstatter traditionelle kobber telefonlinjer med nye Fiberoptiske forbindelser helt ind i husstanden, ifølge USA Today. Verizon tilbyder også gratis forbindelse til Wi-Fi-hotspots i forskellige lokaliteter, men disse kan kun bruges til pc-bærbare computere og ikke med Apple bærbare computere eller PDA'er. Comcast Comcast er blevet en dominerende kraft i kabel- og internet-tjenester. Med populære bundlingstjenester, der forbinder forbrugerne 'telefon, internet og digitalt tv, er de blevet et af de mest populære og hurtigst voksende bredbåndsvirksomheder . Kunder kan downloade med priser på op til 12 Mbps, og Comcast kan prale af, at den tilbyder konkurrencedygtige priser for forbindelser, der er mange gange hurtigere end DSL. Ud over hjemmemarkedet rapporterer Cnet.com, at Comcast nu bryder ind i trådløse bredbåndstjenester og afslører sit nye 4G trådløse netværk i udvalgte byer. Denne service kan tilføjes til eksisterende hjemmeplaner.