Sådan aktiveres den indbyggede WebServer på din XP-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Disse trin vil have din indbyggede webserver kørende på Windows XP Machine! Bare tag det trin for trin, og du vil være ude og køre på ingen tid! For det første skridt skal du gøre følgende:

Klik på START - KONTROLLPANEL - ADD / REMOVE PROGRAMMER .. Når det åbnes ser du på SIDE BAR, og du vil se 'Tilføj / fjern Windows-komponenter'. Klik på det og vent. Det kan tage et øjeblik at komme op .. men det er det du vil se. Sæt en check i 'Internet Information Services - IIS'.

Klik på DETALJER 'Knappen'. .

Klik på NEXT.

2.

Du skal installere Front Page Server Extensions og FTP server, så du behøver ikke gøre det senere. gør dette føje kontrol til afkrydsningsfelterne FRONT PAGE SERVER EXTENSIONS og FTP SERVER.

Hvis du bruger Forside til at offentliggøre websider eller vil bruge det, skal du bruge dem.

3.

Applet vil bede dig om nogle Windows-filer fra din i386 Directory eller Windows XP CDDROM. Giv vejen til dem, og det vil installere behovspartierne.

4.

Når filerne er installeret Klik på 'FINISH u0026 quot; for at afslutte installationen af ​​internetinformationstjenester. Du skal konfigurere din server og aktivere dine FP-udvidelser.

Klik på START - CONTROL PANEL - ADMINISTRATIVE TOOLS. Find og dobbeltklik på ikonet INTERNET INFORMATION SERVICES. Den åbner hoved IIS-kontrolkonsollen for alle webservere på din maskine. Efter billedet til dette trin, skal du bore til du ser navnet 'Standardwebsted'

5.

Hvis du vil ændre standardplaceringen af ​​webserverfilerne (C : \ Inetpub \ wwwroot) dette er her du gør det. Jeg vil foreslå at forlade det, hvis du bare skal gøre webpage test og konfigurationer. Du vil gerne ændre denne applet ved at klikke på u0026 quot; WRITE u0026 quot; boks. Ellers vil du ikke kunne offentliggøre det. Tilladelserne til at offentliggøre vil være din Windows LOGIN credentials ... du kan lave en anden administrator eller speciel login ved højre museklik på MY COMPUTER og gå til MANAGE ... åbne LOKALE BRUGERE / GRUPPER. Opret en ny bruger, og sæt dem i en bestemt gruppe som Power Users osv.

6.

Når du udgiver indhold til dit websted, kan du offentliggøre to måder. HTTP til http://127.0.0.1 - ELLER - http: // localhost, vil enten arbejde.

Hvis du allerede har noget html-indhold til at lægge der .. kan du bare kopiere og indsætte filerne i C: \ inetpub \ wwwroot Directory. MEN - hvis der er elementer i din HTML og bruger forsiden (enhver version) - Det skal næsten altid offentliggøres for korrekt at skabe de rigtige udvidelser til siderne.

Og der har du det. En webserver kører på din pc! Denne proces er IKKE et program - det er en tjeneste. Du kan starte / Stop den egentlige service fra SERVICE-applet i ADMINISTRATIVE TOOLS i Kontrolpanel. Se ned i bunden af ​​listen til

Tips og advarsler

  • Brug IIS indbygget i Windows XP til at teste nye website designs!
  • Brug IIS til at øge din viden om, hvordan hjemmesiden kører på IIS rent faktisk fungerer. Windows 2000/2003 IIS server ser u0026 amp; virker præcis det samme! Bare flere portforbindelser.
  • Hav det sjovt!
  • Et ord af ekstrem forsigtighed. Inden du åbner din router og dit websted op til verden .. Du har bedre været til Microsoft og installeret HVER enkelt enkelt opdatering og sikkerhedsrettelse tilgængelig! Jeg ville ikke anbefale det, medmindre du virkelig ved hvad du gør!
  • Webservers gør det hele arbejde, de er vært for det indhold, vi ser på hver eneste dag på internettet. De fleste mennesker har ikke en anden tankegang om dem, fordi de ikke behøver at. Men hvis du er en lille smule af en Geek, kan du finde det interessant at Microsoft satte IIS (Internet Information Server) ind i Windows XP og Vista! Det blev først introduceret til arbejdsstationer i Windows 2000 Professional.

    Så, JA - du har en webserver lurker i din pc, bare venter på at blive løst! Du spørger hvordan skal det hjælpe mig? Det kan hjælpe dig lidt. Det hjælper dig med at forstå webservere og hvordan de konfigureres. Det kan give dig en fantastisk testplatform til dine hjemmesider. Nu behøver du ikke bruge penge på at få en hjemmeside på internettet for blot at prøve tingene ud. Opsæt din egen og begynde at offentliggøre det. Lav ændringer og offentliggør dem næsten øjeblikkeligt! Test nye ideer og konfigurationer! Mulighederne er ganske omfattende. Du kan endda åbne port 80 til din pc og lade folk på internettet se din hjemmeside! Selv om det muligvis skal afstemmes med en IP-adresse, vil du ikke desto mindre have en webserver på internettet!

    Jeg vil være opmærksom på at hoste din egen webserver. Sørg for at du har ALLE sikkerhedsopdateringer og patches til dit operativsystem! Hvis du ikke, vil du åbne dig selv for stor tidsproblemer