Sådan Network to computere med XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut begge computere til routeren. Vedhæft den ene ende af Ethernet-kablerne til netværksportene bag på computeren, og den anden ende til portene en og to på bagsiden af ​​routeren.

2.

Naviger til 'Network Setup Wizard' på den første computer ved at gå til 'Start' menuen, derefter til 'Control Panel' og derefter til 'Network and Internet Connections' og derefter til 'Network Connections' fanen. Installationsguiden bliver angivet under overskriften til almindelige opgaver.

3.

Følg vejledningen på skærmen for installationsguiden afhængigt af netværks specifikke egenskaber. Når det kommer tid til at tildele et arbejdsgruppens navn, skal du enten lade det være som standard 'MSHOME' eller ændre det tilbage til 'MSHOME', hvis det er blevet ændret.

4.

Gentag processen på den anden computer, og sørg for, at arbejdsgrupperne på begge computere er identiske, så de kan se hinanden over netværket.

5.

Genstart begge computere for at fuldføre proces.

Netværk af to computere bliver langt lettere, når de begge kører det samme operativsystem, som f.eks. Windows XP. Opsætning af et XP-hjemmenetværk er en ret nem procedure, der kan udføres med intet mere end de indbyggede værktøjer i Windows-operativsystemet sammen med en router og nogle Ethernet-kabler.