Sådan geninstalleres Wi-Fi på en Dell-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Indsæt disken Dell Driver og Utilities, der blev sendt med din computer til dit cd-drev. Hvis du ikke har denne disk, skal du følge trin 2 til 7. Hvis du har cd'en Drivers and Utilities, skal du springe til Trin 8.

2.

Naviger til Dells Drivere

3.

Vælg knappen 'Vælg model'.

4.

Vælg den relevante valgmulighed for din enhed: stationær eller bærbar computer.

5.

Klik på din computers specifikke produktlinje (for eksempel - Inspiron, Latitude, Dimension, osv.).

6.

Vælg din computers specifikke modelnummer (fx 1721).

7.

Bekræft, at den relevante enhed er valgt.

8.

Klik på fanen 'Netværk'.

9.

Klik på 'Download' -knappen ved siden af ​​indstillingen 'Intel PRO / Wireless.' Modelnummeret til dit trådløse kort vil variere afhængigt af din maskine, men Dell bruger standard Intel-trådløse kort. Hvis du bruger Drivere og Hjælpeprogrammer Cd, tryk på knappen 'Uddrag' for at starte installationen.

10.

Åbn installationsfilen, når downloadet er gennemført.

11.

Følg anvisningerne på skærmen for at starte installationen af ​​den trådløse driver.

12.

Genstart computeren, når du bliver bedt om det. Genstart vil færdiggøre den trådløse driverens installation.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en ældre desktop eller bærbar computer, der ikke har en integreret trådløst kort, og du bruger en tredjeparts trådløs adapter, skal du downloade de trådløse drivere fra webstedet til adapterens producent.
  • Trådløst internet er en af ​​de mest nyttige teknologier, der er integreret i pc'en. Du er ikke længere bundet til et enkelt værelse ikke længere er du nødt til at strække Ethernet-kabler over hele dit hjem, så du kan få adgang til internettet fra din sofa. I betragtning af den betydning Wi-Fi har i vores liv, er det vigtigt at forstå, hvordan man geninstallerer denne funktionalitet på din computer, hvis den af ​​en eller anden grund er blevet beskadiget eller afinstalleret.