Sådan kortlægger du et netværksdrev i Windows-systemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

På computerens skrivebord skal du fremhæve u0026 quot; Denne computer u0026 quot; ikon og vælg 'Map Network Drive' eller du kan gøre det ved at bruge Windows Stifinderværktøj-menuen og vælge 'Map Network Drive'.

2.

Du skal tildele et drevbogstav til det nye drev, Du kan vælge fra den tilgængelige liste. Et drev er allerede tildelt med bogstav, hvis der er en netværkssti ud for den, og du kan ikke bruge den igen.

3.

Indtast netværksdrev sti givet af din administrator eller fra den eksterne bruger, ser det sådan ud: \\ remotepc \ mappenavn hvor remotepc = servernavn eller fjernt pcnavn og mappenavn er mappen befinder sig på serveren eller den eksterne pc. vil også være nødt til at indtaste dobbeltsidet skråstreger.

4.

Marker afkrydsningsfeltet 'Opret forbindelse ved login', som giver dig mulighed for at automatisk kortlægge til netværksdrevet, hver gang du logger i.

5.

Hvis du bruger en andens pc, og prøv at kortlægge netværksdrevet, skal du klikke på 'Forbind ved hjælp af andet brugernavn', inde der skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden at logge ind.

6.

Klik på 'Afslut u0026 quot; for at gemme indstillingen. Hvis din netværkssti er indtastet korrekt, og du har autoritet til at logge på serverens netværk, vil du se det nyligt kortlagte drev i 'Denne computer'.

Tips og advarsler

  • Du skal have tilladelse til adgang fra den eksterne side, ellers får du en fejlmeddelelse med adgang nægtet.
  • Når du er på arbejde i din virksomhed, er adgang til et delt drev almindeligt at dele filer eller gemme / sikkerhedskopiere filer fra din lokale computer. Selvfølgelig skal administratoren give dig tilladelse til adgang fra serveren, eller den eksterne bruger giver dig adgang til den eksterne mappe.

    Et kortnummer vises i 'Denne computer u0026 quot; under sektionen af ​​dit cd-drev.