Sådan opretter du forbindelse til en AT u0026 T Wireless 2Wire Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning til et trådløst adgangspunkt fra en 2Wire Router

1.

Kontroller din computer for at se, om den allerede har en trådløs adapter indbygget. De fleste nyere bærbare computere har dette teknologi. Hvis ikke, køb en trådløs adapter, der er kompatibel med den router, du skal bruge. Du kan f.eks. Ikke bruge en trådløs G-adapter til at oprette forbindelse til en trådløs-N-routerforbindelse. Fordi trådløs-G langsomt bliver forældet, og mange trådløse N-adaptere er bagudkompatible med trådløse G-netværksforbindelser, skal du købe en trådløs N-adapter til fremtidssikret din investering.

2.

Installer alle nødvendige drivere og software, der er nødvendige for at bruge den trådløse adapter. Hvis du har en indbygget trådløs adapter, kan du springe over dette trin. Når den trådløse adapter fungerer, skal du gå til 'Vis forbindelser' og klikke på 'Trådløs netværksforbindelse.' Klik på 'Vis trådløse netværk' i vinduet, der vises.

3.

Vælg den netværksforbindelse, som du vil oprette forbindelse til. Hvis forbindelsen ikke er beskyttet med adgangskode, kan du få adgang til internettet med det samme. Andre forbindelser bruger WPA2- eller WEP-krypteringskoder for at begrænse antallet af uønskede brugere. Hvis du kender WEP- eller WPA2-tasten, skal du skrive den i feltet, der beder dig om nøglen, når du klikker på forbindelsen. Computeren vil erhverve IP-adressen og derefter oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Hvis forbindelsen er meget svag, kan du ikke være i stand til at oprette forbindelse til internettet, selvom du kender adgangskoderne. Hvis du ikke kan få adgang til internettet, fordi forbindelsen er svag i dit hus, overveje at købe en mere kraftfuld router, som Netgear WNDR3700, som i høj grad vil øge det trådløse internet-signalområde.
  • Trådløst internet bliver mere udbredt hver dag. Mange steder, såsom cafeer, vaskeri, restauranter og andre virksomheder, tilbyder gratis trådløst internet. Trådløst internet er en fantastisk måde at tiltrække potentielle kunder til virksomheder. At aktivere trådløst internet i dit hjem er også en stor bekvemmelighed, fordi du kan forbinde alle computere i dit hus og ikke behøver at køre ledninger gennem vægge og lofter. AT u0026 T 2Wire Routers er en af ​​de mest populære typer trådløse routere. Derfor bruger mange steder dem til at levere trådløst internet. Lær, hvordan du udnytter disse tjenester ved at følge disse trin.