Sådan giver du administratorrettigheder til fjernbordsbrugere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Administrative værktøjer'. Dobbeltklik på ikonet 'Computerstyring'. Dette åbner et konfigurationsvindue, hvor du kan føje fjernbrugere til administratorens gruppe.

2.

Klik på ikonet 'Lokale brugere og grupper' for at udvide flere muligheder. Klik på 'Grupper' -ikonet under dette afsnit.

Højreklik på gruppen 'Administratorer' og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et vindue, der viser alle de brugere, der har admin rettigheder på maskinen.

4.

Klik på knappen 'Tilføj'. I tekstfeltet skal du indtaste 'Fjernbordsbrugere.' Klik på 'OK' navnet og viser det i gruppelisten.

5.

Klik på knappen 'OK' i vinduet Main Group Properties. Fjernbordsbrugere har nu administratorrettigheder på maskinen.

Remote Desktop er en gratis distribueret software, der er installeret på Microsoft Windows operativsystem. Softwaren giver dig mulighed for fjernbetjening af maskiner på det lokale netværk eller via internettet. Hvis du er administrator af fjernmaskinerne, skal du tilføje brugere af fjernskrivebordet til administratorkoncernen. Placering af brugere i denne gruppe giver personer, der logger ind på maskinen, ved hjælp af fjerndiskenes fulde rettigheder på maskinen.