Sådan Telnet i en HP printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'telnet u0026 lt; IP-adresse u0026 gt;' i tekstfeltet. Udskift 'u0026 lt; IP-adresse u0026 gt;' med HP-printerens IP.

2.

Indtast et brugernavn og adgangskode til telnet-sessionen. Hvis dette er et nyt opsætning, er det tomt. Du kan indstille et brugernavn og kodeord for at beskytte maskinen mod uautoriseret telnetadgang. Indtast 'passwd: u0026 lt; password u0026 gt;' at indstille et kodeord på telnet-sessionen, når du er logget ind for første gang.

3.

Indstil printeren til at logge udskriftsjob og fejl. Du kan indstille HP printer til at gemme eventuelle meddelelser til en tekstfil på en lokal netværkscomputer. For at indstille disse konfigurationer skal du indtaste følgende kommandoer:

syslog-config: 1
syslog-svr: u0026 lt; local computer s IP-adresse u0026 gt;
set-cmnty-navn: u0026 lt; printerens SNMP-kodeord u0026 gt;

SNMP-adgangskoden er en separat adgangskode fra den vigtigste telnet-session. Udskift 'u0026 lt; lokal computer 's IP-adresse u0026 gt;' med IP'en til den computer, der lagrer systemlogfilerne.

4.

Skriv 'ip u0026 lt; new\_ip\_address u0026 gt;' at ændre IP til HP printeren. Når du har ændret IP-adressen, skal du notere ændringen til telnet til printeren en gang.

5.

Luk telnetvinduet og send et testudskriv. Dette sikrer, at du har konfigureret indstillingerne korrekt, og IP-adressen er fundet af de lokale netværksmaskiner.

For netværksprintere giver HP et netværkskort, der kortlægger en IP-adresse. Brugere sender udskriftsjob direkte til printeren ved hjælp af denne IP-adresse. Du kan også telnet til printeren ved hjælp af denne IP-adresse. Telnet er en lille applikation, som giver dig mulighed for at køre konfigurationsindstillinger på maskinen. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der skal konfigurere printeren eksternt i et andet kontor eller bygning. Telnet er en applikation, der følger med virksomhedens versioner af Windows.