Sådan finder du IP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den hurtige vej. Hvis du kører computer, klikker du på Start, og klik derefter på Kør. Type 'cmd' uden citaterne og tryk enter. En kommandoprompt åbnes. Skriv 'ipconfig' uden citaterne og tryk enter. Din IP-adresse vil blive returneret til dig på skærmen.

2.

Jo længere vej. Højreklik på mine netværkssteder på skrivebordet og klik på egenskaber. Find den aktive netværksforbindelse og højreklik på den og vælg egenskaber. I 'Denne forbindelse bruger følgende elementer: u0026 quot; vindue rul ned og fremhæv Internet Protocol (TCP / IP) og klik egenskaber. Din IP-adresse vil dukke op i vinduet.

3.

For at finde en anden computers IP-adresse kan du pinge de andre computers værtsnavn. For at gøre dette klik start, klik Kør, skriv cmd og tryk enter. Skriv 'ping' uden citaterne, og skriv derefter det andet computers navn. Tryk på enter. Din computer vil nu pinge det computernavn, du indsætter, og returnere IP-adressen. Hvis det ikke kan finde computernavnet, du forsøgte at pinge, vil det sige, at destinationen ikke er tilgængelig.

En IP-adresse er som en gadenavn til computere. Det giver computere mulighed for at finde hinanden på tværs af computernetværk. Der er mange måder at finde din computers IP-adresse på, eller en anden computers IP-adresse.