Sådan streamer du film på PlayStation 3 eller Xbox 360 gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Vuze. Vuze er et glimrende torrentprogram, der fungerer både på Windows og Mac platforme. Det har også en af ​​de bedste, enkle måder at streame videoer på på en konsol. Anbefales på det kraftigste.

2.

Start Vuze.

3 .

Slå på enheder vist på venstre sidepanel.

4.

Du skal kunne se din konsol efter eget valg. Hvis du ikke gør det se det, der er et problem med dit netværk, der kommunikerer med din konsol.

5.

Du skal blot trække og slippe videoen klar til streaming i Vuze s 'Devices u0026 quot; fanen og du er klar!

For Playstation 3: Vuze bliver en mediaserver. Alle de videoer, du har trukket til PS3 i din Vuze Sidebar, vises under Videoer i hovedmenuen til din PS3.

7.

Til Xbox 360: Vuze bliver en medieserver. Alle videoer, du har trukket til Xbox 360 i din Vuze sidebjælke, vises under Videoer i hovedmenuen til din Xbox 360.

Tips og advarsler

  • Vuze konverterer automatisk filformater, hvis det registrerer, at den originale fil ikke kan afspilles på modtageren. Så noget filmformat virker!
  • Overhold og følg alle ophavsretlige love, når du downloader.
  • Din computer skal være tændt med Vuze åben, og din konsol skal være levende på samme netværk som din computer for at se filmene.
  • Nogensinde ønsket at streame film eller videoer, du har på din computer til din konsol for at se på den store skærm? Denne vejledning viser dig, hvordan du gør netop det. Dette fungerer med et hvilket som helst videoformat, så det er ikke nødvendigt at konvertere alle dine film. Og det bedste, det er virkelig simpelt.