Sådan finder jeg IP-adressen til min Dell

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af kommandoprompten

1.

Tryk på Windows-knappen og 'r' -knappen samtidig for at hente dialogboksen 'Kør'.

2.

Start kommandopromprogrammet ved at skrive 'cmd' i dialogboksen 'Kør'.

3.

Type 'ipconfig 'i kommandopromptvinduet og tryk' Enter '. Dette vil køre Windows IP-konfigurationsprogrammet. Gå ned til, hvor du ser 'Ethernet adapter Local Area Connection' for at finde din IP-adresse. Dette virker ikke korrekt, hvis du er tilsluttet en router (eller tilsluttet en trådløs router ved hjælp af WiFi); du skal tilsluttes direkte til modemet. Hvis du står bag en router, vil du kun se routerens IP-adresse, ikke på din specifikke computer.

Tips og advarsler

  • Hvis du aren Hvis du ikke har brug for kommandoprompten, kan du bruge hjemmesiden IP Kylling til at finde din nuværende IP-adresse. Din IP-adresse vises på hovedsiden i stor blå tekst. IP Kylling giver også nogle mere avancerede oplysninger, som f.eks. din ' Navn Adresse ', som kan indeholde oplysninger om din placering og din internetudbyder. Du kan finde linket til IP Kylling i Ressource-sektionen nedenfor.
  • En computerens IP-adresse er nødvendig for at oprette forbindelse til internettet. Enhver enhed, uanset om det er en webstedsserver, en hjemmecomputer, en bærbar computer eller endda et internetbaseret videospilssystem eller en mobiltelefon, skal tildeles en IP-adresse, så den kan kommunikere på internettet. Et eksempel på en IP-adresse er '209.11.11.43' (ingen periode ved begyndelsen eller slutningen). At finde din IP-adresse er enkel, og der er mange måder at gøre det på.