Sådan konverteres en Ethernet-printer til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut printeren til computeren via USB-kablet. Kablet skulle have været forsynet med printeren, da du købte det.

2.

Slut computeren til den trådløse router. Du kan gøre dette ved hjælp af en ledning eller trådløst - det betyder ikke noget.

3.

Installer printeren på computeren vha. Driver-cd'en, der fulgte med printeren. < /p>

4.

Gå til 'Kontrolpanel' og klik på 'Printere og anden hardware.' Klik på 'Printere og faxe.' Find den printer, du lige har installeret, og højreklik på dens ikon. Klik på 'Del denne printer' og vælg et navn.

5.

Test for at sikre, at alt fungerer, ved at tilføje printeren på en anden computer, der er tilsluttet det trådløse netværk. Gå til 'Kontrolpanel' og vælg 'Printere og anden hardware.' Klik på 'Tilføj printer' og klik på 'Printerforbindelse' for at finde printeren på netværket. Det skal være under navnet på den computer, du har installeret den på .

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan finde din driver-cd, skal du bruge linkene under Ressourcer nedenfor for at finde den korrekte driver til printeren.
  • Ved hjælp af en computer, der er tilsluttet en trådløs router, kan du hurtigt og enkelt dele en ikke-trådløs printer med enhver anden kablet eller trådløs enhed, der er tilsluttet dit netværk. I stedet for at bruge Ethernet-funktionerne på din printer bruger du den standard USB-forbindelse for at opnå trådløs udskrivning.