Sådan finder du din IP-adresse med Javascipt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start notesbogen. Dette er gratis software, der leveres med hver version af Windows. Som standard kan du finde den på din Start-menu ved at klikke på 'Start' og derefter vælge 'Programmer'. Alternativt kan du klikke på 'Kør', skriv 'notesblok' i tekstboksen og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Denne anden metode finder programmet, uanset om det er flyttet fra dets standardplacering.

2.

Start din internetbrowser og navigere til JavaScript-kildekodewebstedet, der findes i ' Ressourcer 'nedenfor.

3.

Fremhæv al JavaScript-koden, der vises i den gule tekstboks i midten af ​​skærmen. Højreklik på den fremhævede tekst og vælg 'Kopier'.

4.

Sæt den kopierede tekst i Notepad. Gør dette ved at åbne Notepad-vinduet, højreklik på det hvide område i vinduet og vælg 'Indsæt'.

5.

Åbn rullemenuen 'Fil' på Notepad og vælg 'Save As.'

6.

Skriv 'IPAddress.html' som filnavnet og tryk 'Enter'. Lav en mental notat om, hvor filen blev gemt.

7.

Åbn filen, du lige har gemt. Dette vil starte JavaScript-koden, du indsatte i filen, og åbne et nyt vindue til din internetbrowser. Når det åbner browservinduet, åbnes det også en dialogboks, der viser din IP-adresse, ved hjælp af JavaScript-koden du indtastede.

Tips og advarsler

< li> Du kan også finde din IP-adresse ved hjælp af Windows-kommandoprompten. Bare åbn menuen 'Start', klik på 'Kør', skriv 'cmd' i tekstboksen og tryk 'Enter' på tastaturet. Dette vil starte Windows-kommandoprompten. Skriv 'ipconfig' i kommandolinjen og tryk 'Enter' igen. Dette vil vise din IP-adresse. Hver gang du opretter forbindelse til internettet, tildeler din internetudbyder dig et unikt nummer kaldet en IP-adresse. Denne IP-adresse bruges til at identificere din computer og alle de oplysninger, der bevæger sig mellem din computer og internettet. Du kan opsøge IP-adressen til din computer ved at bruge JavaScript.