Sådan opretter du forbindelse til mit sikre trådløse modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning til dit sikrede trådløse modem

1.

Højreklik på logoet nederst til højre på Windows-værktøjslinjen, der viser to computere med blå skærme. Alternativt kan du klikke på 'Start' nederst i venstre hjørne af skærmen (eller Windows-logoet i Windows Vista) og klikke på 'Opret forbindelse til' på menuen til højre, der dukker op. I hvert fald vil du blive præsenteret med en liste over tilgængelige trådløse netværk.

2.

Klik på navnet på dit netværk og klik på 'Connect.'

3.

Indtast den korrekte krypteringsnøgle til dit netværk, som skal medtages i modemets emballage. Det kan være i form af en 26-cifret nøgle, der tilbydes af internetfirmaet eller en personlig adgangskode, som du oprettede, når du konfigurerede modemet. Som det er tilfældet med Belkin-modemmer og routere, skal du indtaste en pinkode, som findes på modemets etiket.

4

Tryk på 'Enter', og din computer skal oprette forbindelse til dit trådløse modem.

Tips og advarsler

  • Når du er tilsluttet til dit trådløse modems netværk, højreklik på netværksnavnet på netværksvalgskærmen og gå til 'Egenskaber'. Her kan du justere forskellige muligheder, herunder at lade din computer huske din adgangskode eller krypteringsnøgle, så du ikke behøver at indtaste den hver gang og endda indstille den til automatisk at oprette forbindelse til dit netværk, hver gang du logger på din computer.
  • Trådløst internet er blevet populeret i forbindelse med den stigende popularitet af bærbare computere. Mange bærbare computere, som i deres definition er bærbare, er nu i stand til at oprette forbindelse til trådløse internetnetværk til browsing på farten eller friheden til at bevæge sig i dit hjem uden fastholdelse af ledninger eller ledninger. Hvis du har et trådløst modem, så er chancerne for, at du har sikret det for at holde folk uden tilladelse fra at logge på og i det væsentlige stjæle din internetforbindelse. Heldigvis kan du med en sikker forbindelse nemt logge på dit eget trådløse modem netværk når som helst du ønsker.