Sådan opsætter du en Canon trådløs printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din trådløse Canon-printer, når du har fjernet den fra emballagen. Indsæt blækpatronerne, når du bliver bedt om det på skærmen. De første printer blækpatroner er inkluderet. Hvis du har en computer, der allerede er tilsluttet et skrivebord eller Windows XP, skal du springe til trin 7.

2.

Udskriv og scan justeringsarket som angivet på printerens skærm. Tryk på OK, når du er færdig.

3.

Indsæt installations-cd'en, selvom du forbinder din Canon-printer via trådløst netværk. Der er printerdrivere, der er oprettet til trådløse netværk på denne cd.

4.

Følg instruktionerne til installation af cd'en på skærmen. Har printeren fundet det egentlige wi-fi-netværkssignal, som du vil bruge, og vælg det på printerens skærm og på din computer. Wi-Fi lyset vil være tændt, når netværket er tilsluttet.

5.

Udskriv en testside fra din computer, når alt er færdigt på skærmen, og hvis du bliver bedt om Canon-installations-cd'en gør det.

6.

Gå ind i printere og sørg for, at Canon er angivet som standardprinter. Dette sikrer, at alt software vil bruge dette som din primære printer. Der kommer et afkrydsningsfelt ud for det.

7.

Gå ind i printeropsætning og søg efter en printer, der er tilsluttet via netværk på din computer. Det kan tage et par minutter. Du skal aktivere printer og fildeling på begge computere, før du kan se en USB-tilsluttet printer på et netværk.

Vælg denne printer, når den finder din printer. . Sørg for at det er angivet som standardprinter og udskriv en testside.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har installations-cd'en, skal du bruge drivere til din specifikke printermodel findes på Canons websted.
  • Uanset om du skal udskrive uden ledninger via et trådløst netværk til et skrivebord eller en bærbar computer, kan denne artikel få dig til at udskrive uden grænser om få minutter.