Sådan tilsluttes en fjernet harddisk til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt den fjernede harddisk omhyggeligt i en ekstern harddiskskabe. Et kabinet er et tilfælde, der huser harddisken og forbinder til et USB-kabel, så indholdet kan fås på enhver USB-kompatibel pc eller bærbar computer.

2.

Placer kabinettet på et sikkert sted i nærheden af ​​din bærbare computer. Hold det væk fra vand, varme eller noget magnetisk.

3.

Sæt din USB-kabel (medfølger med kittet) i kabinettet og tilslut det til din bærbare computerens USB-port .

4.

Vent på, at din harddisk bliver genkendt af din bærbare computer. Du vil sandsynligvis se en popup-besked i systembakken og oplyse dig om, at et nyt hardware er Tilgængelig.

Gå til din 'Start' menu og klik på 'Denne computer.' Se under 'Devices with Removable Storage' for at finde den nye diskdrev. Det vil sandsynligvis tildeles automatisk til det næste drevbogstav, der er tilgængeligt --- for eksempel, hvis den eneste lagringsdisk, du har på din bærbare computer, er 'C:' -drevet, kan den eksterne harddisk identificere sig som 'D:' -drevet. < /p>

6.

Open drevet for at gennemse indholdet. Kopier eller klipp og indsæt de filer, du har brug for til en mappe på din bærbare computer.

Tips og advarsler

  • Hvis du overfører filer fra en harddisk, der blev brugt med et operativsystem til en computer med en anden, bliver dine filer Må ikke åbnes korrekt. Det samme gælder for filer, der er oprettet ved hjælp af gamle versioner af et program; Den gamle version vises muligvis ikke korrekt på en computer, der indeholder en nyere version. En fil, der blev oprettet i Microsoft Word 97, kan f.eks. Ikke åbnes på samme måde i Word 2007.
  • Denne metode fungerer for Windows-operativsystemer.
  • Harddisken, også kaldet harddisk eller diskdrev, er en lagerenhed, der indeholder dine computerfiler. Det kan nemt fjernes fra en computer og tilsluttes til en anden. Dette er nyttigt, hvis du vil overføre filer fra en bærbar pc til en nyere model, hvis du løber tør for plads på et drev, eller hvis du bare vil bruge et andet drev som backup. Systemet genkender det eksterne drev på samme måde som et andet opbevaringsværktøj på din computer.