Hvordan finder man, hvis min laptop har internetadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Mac OS X

1.

Klik på 'Placeringer' i Apple Icon-menuen, og vælg 'Netværksindstillinger.'

2. < / p>

Klik på fanen netværksforbindelse for den enhed, du bruger til at oprette forbindelse til internettet. Valg omfatter lufthavnskort, indbygget Ethernet eller intern modem.

3.

Klik på 'Active Network Ports' i listefeltet ud for 'Vis'. Hvis din bærbare computer har aktiv internetadgang, vises den nu på din skærm.

Windows Vista

1.

Vælg 'Kontrolpanel' fra Windows Start menu

2.

Klik på 'Netværk og internet', og klik derefter på 'Netværk og delingscenter.'

3.

< p> Klik på 'Vis status', der er anført helt til højre for 'Connection.' Hvis 'Media State' er 'Enabled', har du internetadgang på din bærbare computer.

Ubuntu

1.

Vælg 'Tilbehør' i 'Programmerne' 'menu.

2.

Klik på' Terminal ', og vent på, at terminalen skal indlæses på skærmen.

3.

< p> Indtast 'ifconfig eth1' (uden anførselstegn) på den første kommandolinje i Terminal, og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Skift eth1 til navnet på din nuværende internetudbyder, hvis det ikke allerede er angivet. Hvis du har en internetforbindelse, vises den på din skærm.

Trinnene til kontrol af en internetforbindelse på din bærbare computer afhænger af din bærbare computers operativsystem og den enhed, som din bærbare computer bruger til at oprette forbindelse til internettet. Din bærbare computer kunne have indbygget Ethernet, et internt modem eller et pc / lufthavnskort At vide, hvilken enhed din bærbare computer bruger, gør det muligt at finde din internetforbindelse. Kendskab til placeringen af ​​din forbindelse i dit operativsystem hjælper også dig i fremtiden, når fejlfinding er nødvendig.