Sådan blokerer du medarbejdere fra at få adgang til websteder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Webindholdsfiltrering

1.

Tilmeld dig en DNS-tjeneste som OpenDNS (opendns.com). Under tilmeldingsprocessen og senere får du mulighed for at tilpasse hvilke websteder og hvilke typer websteder du også vil begrænse adgangen til.

2.

Download og installer opdateringsværktøjet på en server eller anden computer, der er tændt med jævne mellemrum. Dette vil holde tjenesten opdateret med hensyn til din offentlige IP-adresse, så det ved at filtrere webforespørgsler fra den pågældende adresse.

3. < / p>

Åbn kontrolpanelet Netværksforbindelser på hver computer, som du vil filtrere trafik på.

4.

Højreklik på Local Area Connection (eller trådløs forbindelse, hvis der ikke er et kablet netværk) og vælg Egenskaber, og rul derefter ned til Internet Protocol - u0026 gt; TCP / IP (Internet Protocol Version 4 i Windows Vist og 7), vælg det og klik på knappen Egenskaber.

5.

Skift indstillingerne for at angive eller bruge følgende DNS servere, som er det andet sæt af indstillinger, og indtast derefter de DNS-serveradresser, der leveres af tjenesten. For OpenDNS er disse 208.67.222.222 og 208.67.220.220.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en server eller anden metode til at tildele IP-adresseoplysninger til dine arbejdsstationer kan du indstille de nye DNS-adresser der og springe over trin 3 til 5.
  • Kontakt en netværksadministrator eller en anden teknologisk professionel, hvis du er i tvivl om en brugerdefineret netværkskonfiguration. Sletning af en sådan konfiguration kunne sænke arbejdsstationer fra resten af ​​netværket. Filtrering af websteder ved gruppering kan resultere i en utilsigtet adgangsbegydelse til et nødvendigt websted. Blokering af alle sociale netværkssteder kan f.eks. afbryde LinkedIn, en populær forretningsdriftsportal.
  • Mens nogle internetbrowsing er nødvendig for de fleste kontorjobs i disse dage - og en lille smule rekreativt internet rent faktisk kan øge produktiviteten og forbedre arbejdsmoral - farerne ved ubegrænset internetadgang kan være farlige for et forretningsnetværk. Selv om der er flere måder at opnå begrænsende adgang til, dækker vi den nemmeste metode, nemlig at bruge en brugerdefineret domænenavn til at begrænse brugeradgang.