Sådan tilsluttes to pc'er via trådløse kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil det trådløse adgangspunkt. Dette kan være en trådløs router, der forbinder dit højhastigheds modem internet modem, eller det kan være en trådløs bro, der forbinder din nuværende router eller switch. Se manualen for det trådløse standardnavn.

2.

Installer de trådløse kort i computerne. Følg de vedlagte anvisninger omhyggeligt. Nogle kort kræver, at softwaren installeres før kortet, mens andre kræver, at kortet først installeres.

3.

Dobbeltklik på det trådløse ikon i Windows systembakke nederst til højre på skærmen. Dette vil frembringe en liste over tilgængelige trådløse netværk. Klik på navnet på dit netværk, og klik derefter på 'Connect'. Gør dette for hver computer.

4.

Højreklik på 'Denne computer' på Windows-skrivebordet. Vælg 'Egenskaber'. Vælg fanen 'Computer Name' og sørg for, at begge computere er i samme arbejdsgruppe. Hvis ikke, skal du klikke på 'Skift' og derefter ændre en for at matche den anden. Genstart, og computerne vil blive forbundet.

Tips og advarsler

  • Dit netværk er sårbart over for udefrafald. Du bør overveje at tilføje trådløs sikkerhed så hurtigt som muligt.
  • Tilslutning af to computere med trådløse kort er en simpel, men bestilt proces. Du skal først oprette et trådløst netværk - trådløse kort kan ikke tale direkte til hinanden - og derefter forbinde computere til netværket. Når det er opnået, skal du sørge for at begge computere er i samme Windows-arbejdsgruppe, og de kan derefter dele oplysninger.