Teknologi og opdeling af kommunikation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Kommunikation er kernen i ethvert forhold, personligt eller professionelt, som du holder i livet. En sammenbrud af kommunikationen forårsaget af teknologi kan påvirke dit job, dine venskaber, dit forhold til din betydelige andre og dine familieforhold.

Tone

I ansigt til ansigt kommunikerer din ikke-verbale kommunikation som ansigtsudtryk og kropssprog , forstærk tonen i din besked. Disse ikke-verbale indikatorer eksisterer ikke med teknologibaseret kommunikation, hvilket gør din besked mere sandsynligt, at den bliver misfortolket.

Afhængighed

Afhængighed af internetkommunikation (usund daglig afhængighed af internettet), som f.eks. Sociale netværkswebsteder og chatrum, kan føre til en sammenbrud i kommunikationen. En misbruger er mere tilbøjelige til at blive uvidende om hans omgivelser og sætte sine personlige og faglige forhold i fare.

Skriftlig kommunikation

Ofte gange med skrevet kommunikation, som tekstbeskeder eller onlinemeddelelser, bruger brugerne forkortelser som 'jk '(joke) og' brb '(være ret tilbage) i meddelelsen. For personer, der ikke er bekendt med disse forkortelser, kommer meddelelsen på tværs af uklare.

Privatliv

Omhyggeligt at vælge din kommunikationsmetode er afgørende for at forhindre en sammenbrud af privat kommunikation. E-mail er f.eks. Mere passende til privat kommunikation end offentligt at kommentere en persons sociale netværksprofil. Kommunikationsteknologi, især internet kommunikation, har været med til at fremme kommunikationsprocessen. Teknologi har bidraget til at gøre kommunikationen mere praktisk og tilgængelig. Hvis du ikke bruger teknologien korrekt, kan det føre til en sammenbrud i kommunikationen.