Sådan blokkerer du internetsider på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration af HTTP-adgangsbegrænsninger

1.

Åbn Microsoft ISA Server-computeren vha. netværksadministratorens legitimationsoplysninger. Åbn Microsoft ISA Server-konsollen på skærmen. Vælg 'Firewall Policy.'

2.

Vælg regel nr. 2 - 'Administrator Internet Access' - ved at klikke på højre museknap. Rul ned og vælg 'Konfigurer HTTP.' Vælg fanen 'Signaturer', der findes i dialogboksen, der er mærket 'Konfigurer HTTP-politik for regel'.

3.

Indtast domænenavnet for de websteder, du vil blokere. Hvis du f.eks. Vil blokere brugere fra at få adgang til Yahoo! Du ville skrive 'Yahoo URL' (uden citatmærker) i tekstboksen ud for 'Navn'. Dette vil blokere hele domænet og blokere alle websteder, der er knyttet til Yahoo.

4.

Kontroller, at 'Request URL' er angivet i rullelisten under 'Signature Search Criteria' næste til 'Søg i'. Indtast 'yahoo' (uden anførselstegn) i tekstfeltet ud for 'Signatur' fundet under 'Angiv signaturen for at blokere.' Vælg 'OK'.

Anvend disse ændringer ved at vælge 'Apply' og derefter 'OK' i 'Konfigurer HTTP-politik for regel'. Gentag for hvert specifikt domæne, du vil have blokeret på dit netværk. Husk at du kan blokere alle websteder, der er knyttet til domænet i stedet for at notere hvert enkelt websted. For eksempel, når du noterede Yahoo URL i trin 3, blokerede du alle websteder inden for det pågældende domæne. Som sådan kan dine brugere ikke få adgang til Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Yahoo! Voice osv.

Testrestriktioner

1.

Få adgang til netværket ved hjælp af en af ​​dine brugeres legitimationsoplysninger. ret til at få adgang til alle brugerprofiler til enhver tid.

2.

Vælg den webbrowser, der findes i Startmenuen.

3.

p> Skriv URL'en for det domæne, du blokerede på netværket. Hvis det er Yahoo !, skriv 'www.yahoo.com' (uden citatmærker) på adresselinjen. Vælg 'Enter.' Siden du har indstillet HTTP-politik for at blokere hele Yahoo! -domænet, skal du se en proxy-meddelelse, der informerer dig om 'Denne side kan ikke vises.' Hvis du ikke gør det, skal du gentage trin 1-5 i afsnit 1.

4. < / p>

Udfør denne test for alle domæner, du har blokeret på dit netværk. Når du er færdig, skal du logge af Microsoft ISA Server-computeren.

Som netværksadministrator har du adgang til alle servere på dit netværk. Ved brug af Microsoft Server-designet netværk bruges Microsoft Internet Security og Acceleration Server sammen med dit netværk. Netværksadministratoren har ret til at begrænse brugeradgang til websteder ved at indstille User Access Rule, der findes i serverkonsollen.