Sådan blokkeres alle websteder undtagen en på Internet Explorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Indstilling af Internet Explorer

1.

Åbn Internet Explorer og lad det helt læses på skærmen.

2.

Vælg 'Internetindstillinger' fra menuen Internet Explorer Tools. Vælg fanen 'Indhold', og vælg derefter 'Indstillinger'. Indtast dit Supervisor Password, når du bliver bedt om det, og vælg 'OK'. Indholdsrådgiveren indlæser på skærmen.

3.

Vælg fanen 'Godkendte websteder'. Indtast url (dvs. www.barbie.com) på det tilladte websted i tekstboksen under 'Tillad dette websted.' Vælg 'Always' og derefter 'OK'. Afslut Internet Explorer.

Indstilling af forældrekontrol

1.

Vælg 'Kontrolpanel' i menuen Start. Vælg 'Konfigurer brugerkontroller til enhver bruger' (Hvis du ikke har oprettet en brugerkonto til dit barn, skal du vælge 'Tilføj eller fjern brugerkonti' og følge instruktionerne på skærmen). Vælg dit barns brugerkonto.

2.

Vælg 'On' under 'Forældrekontrol' og derefter 'Windows Vista Web Filter.' Vælg den radioknap, der findes på siden af ​​'Bloker nogle websteder eller indhold.'

3.

Vælg 'Rediger Tillad og Blokliste.' Indtast url (dvs. www.barbie.com) i den angivne tekstboks. Vælg 'Tillad' og derefter 'OK'.

4.

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad kun de websteder, der er på den tilladte liste', og klik derefter på 'OK .' Internet Explorer er indstillet til altid at tillade denne hjemmeside. Når forældrekontrol er indstillet til kun at tillade dette websted, indlæser Internet Explorer en besked til dit barn, at han ikke har tilladelse til at se andre websteder.

Med børn i førskolealderen, der kommer ind i internetområdet, kan det være udfordrende at forsøge at beskytte dem mod webindhold. Med Microsoft Windows Forældrekontrol og Indholdsrådgiver til Internet Explorer bliver din frygt for dit barn venturing til upassende webindhold lettet. Alt, hvad der kræves, indstiller forældrekontrollen til kun at give dit barn adgang til et forudbestemt websted.