Sådan overfører du en XBox til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk begge enheder og sæt et Ethernet-kabel i Xbox 360 og PC. Dette vil oprette et lokalnetværk mellem de to enheder. Tænd begge enheder.

2.

Klik på startknappen på din pc og klik på 'Netværk og Internet'. Dette åbner et vindue, hvor du blandt andet kan styre dine netværksforbindelser.

3.

Klik på knappen 'Netværk og deling' og derefter 'Administrer netværksforbindelser' på venstre side af den blå værktøjslinje. Dette åbner et vindue, hvor du kan se dine netværksforbindelser. Din lokalforbindelse er din forbindelse mellem din Xbox 360 og pc, mens din 'Trådløse netværksforbindelse' skal være din pcs forbindelse til internettet. Disse er de forbindelser, du vil overføre.

4.

Højreklik på ikonet 'Trådløs netværkstilslutning' og klik på egenskaber. Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan aktivere netværksdeling.

5.

Klik på fanen Deling og læg en check i begge felter for at aktivere deling fra netværksforbindelsen. Dette giver dig mulighed for at bygge bro over forbindelser. Klik på 'OK' for at lukke vinduet og vende tilbage til en liste over dine netværk.

6.

Hold CTRL-tasten nede og klik enkelt på både 'Trådløs netværksforbindelse' og 'Lokalt område forbindelse.' Dette vil fremhæve begge forbindelser.

7.

Højreklik på hver forbindelse og vælg 'Bridge-forbindelser.' Din computer vil automatisk overføre forbindelserne, så din Xbox 360 kan dele din pcs trådløse internet.

Xbox 360 er en af ​​de tre bedste spillekonsoller på markedet med en klar forståelse af online gaming crowd med sin Xbox Live service. Xbox Live gør det muligt for spillere at konkurrere mod hinanden ved hjælp af en internetforbindelse. Der er mange måder at forbinde din Xbox 360 med til internettet, såsom en hård ledning til modemet eller routeren eller en Xbox Live trådløs adapter. Der er også en måde at omgå de dyre omkostninger ved $100 trådløs adapter ved at bruge din Windows Vista-pc som en broenhed til dit trådløse internet.