Sådan får du adgang til WiFi med en stationær pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et trådløst internetkort. Hvis din computer ikke allerede har en, skal du købe et WiFi-kort fra din lokale elektronik eller computerforretning. Brug den medfølgende vejledning og lommelygte som en vejledning, og åbn din computer og find en gratis PCI-stik. Skru og fjern beslaget og skub forsigtigt det trådløse kort ind i spalten. Udskift skruen for at sikre den. Skru den medfølgende antenne på bagsiden af ​​kortet, udskift computerens dæksel, og installer eventuelle medfølgende enhedsdrivere til din computer ved hjælp af den medfølgende cd.

2.

Alternativt skal du installere en USB-trådløs adapter. Disse kræver ikke, at du åbner din computer og er fantastisk til bærbare computere uden intern trådløs funktionalitet. Brug de medfølgende vejledninger som vejledning, skal du blot sætte adapteren eller kablet i en ledig USB-port, installere de medfølgende drivere og software, og din computer er klar til at oprette forbindelse til WiFi-adgangspunkter.

3.

Brug den medfølgende software eller Windows-netværk til at søge efter adgangspunkter. Når din WiFi-adapter er korrekt installeret, skal du åbne Windows Kontrolpanel og vælge Netværksforbindelser. Der er mulighed for at få adgang til adapterens indstillinger og få vist tilgængelige adgangspunkter. Dobbeltklik på det ønskede adgangspunkt for at oprette forbindelse. Hvis det er et sikkert adgangspunkt, skal du indtaste en adgangskode, når du bliver bedt om det.

4.

Start med at bruge internettet. Når din computer forbinder til et WiFi-adgangspunkt, konfigurerer den automatisk forbindelsen til dig. Du skal blot åbne din yndlingsbrowser og begynde at surfe.

h4> Tips og advarsler

  • Tredjeparts software er tilgængelig til yderligere at registrere og administrere trådløse adgangspunkter. Sterkere antenner er også tilgængelige for at øge adapterens detekteringsområde. Du kan afhente yderligere Trådløse adgangspunkter omkring dig, især hvis du bor i byen. Hvis disse er låst, skal du altid få tilladelse, før du bruger en andens internetforbindelse. Hvis du bruger en WiFi-router derhjemme, er det en god idé at sikre det med et kodeord.
  • Trådløst internet er en fantastisk måde at tilføje bærbar adgang til internettet og e-mail til dit hjem. Takket være den nuværende teknologi har adgang til trådløst internet via din computer aldrig været enklere. Det er nemt at slippe af med disse irriterende kabler og forberede din stationære pc til at oprette forbindelse til dit hjem WiFi netværk.