Hvad skal jeg bruge til en 20 Workstation Office?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Netværk Hubs

Den første ting at bestemme, er, hvor mange netværk hubs du skal bruge. Hvis dine 20 computere er placeret temmelig tæt på hinanden, kan du overveje en enkelt 24-port hub. Brug af et enkelt hub gør væk med behovet for at netværk flere hubs sammen. Men hvis dine computere er i forskellige rum, er det ofte lettere at bruge et passende mellemrum i hvert rum og tilslut hubberne sammen. Hvis du f.eks. Har tre værelser med fire computere og et værelse med otte, skal du bruge fire eller fem porthubs i værelserne med færre computere og en otte-port hub i lokalet med otte computere.

Tilslut navene sammen. Mange nav har et separat stik til forbindelse til andre hubs. Hvis dit ikke gør det, skal du bruge nav, der har en ekstra port, der ikke bruges af en computer i rummet. For at forbinde hubs sammen uden et dedikeret stik skal du bruge et crossover-kabel.

Hvis du har de ekstra midler, vil brug af switche i stedet for hubber hjælpe med overordnet netværks ydeevne. Med et nav deles netværkets båndbredde blandt alle de computere, der er forbundet til navet. Med en switch har hver computer den maksimale tilgængelige båndbredde ledig.

Kabler

Der er to måder at tilslutte dit netværk på. Det første er at bruge præfabrikerede kabler, der almindeligvis findes hos computer- og kontorforsyningsbutikker. Selvom disse er nemmere at bruge og installere, er de dyrere Et alternativ er at købe et kabelsæt i løs vægt. Et kabelsæt indeholder et antal netværkskonnektorer og en crimper til at tilslutte stikket til et netværkskabel. Ved at købe netværkskabel i bulk kan du oprette brugerdefinerede kabellængder uden overskydende. Du bør dog teste hvert kabel ved at forbinde det til en computer og til hub eller switch, for at sikre, at stikene er korrekt tilsluttet.

Internetadgang

For at forbinde dit 20-computernetværk til internettet skal du have en åben port i en af dine hubs. For at forbinde dit kendte arbejdende netværk til internettet skal du forbinde din internetudbyderes bro eller modem til den åbne port ved hjælp af et standard netværkskabel. Mange nuværende internetadgangsenheder tilbyder fire eller fem porte,

Trådløst netværk

En meget nem måde at tilføje computere til dit netværk er at tilføje et trådløst adgangspunkt ved at forbinde det med en af dine hubber eller switche. Trådløse adgangspunkter har begrænset kapacitet, men kan være en god måde at netværkere nogle af computere på dit netværk eller tilbyde netværksadgang til folk, der besøger kontoret. Netværk af et kontor med 20 computere kræver nogle planlægning og analyse af computerens placeringer. Netværk af et kontor af denne størrelse er ikke svært. Du kan gøre det med komponenter, der er tilgængelige online eller i de fleste kontorforretninger.