Sådan forskning Emerging Technology Trends

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Online publikationer

1.

Lav en liste over online publikationer afsat til nye teknologier. Denne liste skal indeholde populære publikationer som CNET, Technology Review, Esciencenews.com og E-week. Da nye teknologier udgør korsvejene mellem teknologi og erhvervsliv, er der forretningspublikationer, der også sporer nye teknologier, som Forbes, TheStreet.com og Business.com. Lav lister over virksomhederne og de nye produkter, de udvikler.

2.

Undersøg det firma, der fremstiller eller markedsfører produktet ved at gå til selskabets hjemmeside. hjemmesider vil give dig baggrund for virksomheden.Hvis ikke, giver Hoovers mange firmaprofiler, der dokumenterer virksomhedens historie, personale og økonomiske data. Virksomhedsfinansiering er nøglen til, hvor meget udvikling det kan studere og producere. Firmahistorie afslører, hvorvidt dets mission er at være nyskabende eller en tilhænger af trends. Find ud af, hvem der er chef for virksomheden, uanset om det er en administrerende direktør eller en præsident, så du kan lære hans eller hendes baggrund inden for teknologi.

3.

Søg efter video interviews med virksomhedens administrerende direktør på YouTube. Administrerende direktør ved mere om virksomheden end nogen anden, herunder enhver mediepublikation. Nogle CEO'er er selve produktdesignerne, mens andre arbejdede sig op ad virksomhedens stige uden at være med i produktudviklingen teams. Det er CEOens job at vide, hvordan den nye produktion

4 Ved at besøge det amerikanske patent- og varemærkekontor på http://www.uspto.gov kan du slå op patentnumre og beskrivelser af eksisterende eller foreslåede opfindelser. Disse oplysninger er nyttige, hvis du vil sammenligne et nyt produkt med eksisterende lignende produkter.

5.

Find ud af, om teknologien udvikles på et universitet som MIT. Kig efter blogs eller forskningsartikler på universitetets hjemmeside. En anden kilde til information om teknologisk udvikling er webstedet for en forening, der overvåger eller tilbyder input til en bestemt industri.

Tips og advarsler

  • Oplysninger om nye teknologier opdateres løbende, hvilket kan forværre de seneste nyheder.
  • Emerging teknologier udgør forkant med nye nyttige produkter. Disse teknologier kan være i udvikling eller er nye på markedet. Forskningen af ​​disse teknologier kan gøres online, læring om industrien innovatører gennem online teknologi, business og uddannelsesmæssige publikationer.