Sådan opretter du en offentlig udvekslingskalender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Microsoft Office Outlook, og klik på fanen 'Kalender'. Klik på 'Del min kalender' i navigationsruden, som åbner en meddelelse om delingsanmodning: Kalender. Klik på knappen 'Til ...' og vælg den person, du ønsker at dele din kalender med. Sørg for at 'Tillad modtageren at se din kalender' og 'Anmodning om tilladelse til at se modtagerens kalender' er markeret.

2.

Klik på 'Send' knappen. Dette indstiller afsenderen til at dele sin kalender og giver modtageren adgang til afsenderens kalender.

3.

Klik på 'Tillad' knappen i 'Svar 'del af e-mail-meddelelsen, når der modtages en e-mail-anmodning om kalenderdeling. Klik på 'Ja', når Microsoft Office Outlook beder om at tillade kalenderdeling.

4.

Klik på 'Åbn denne kalender' for at få adgang til afsenderens kalender med det samme.

5.

Gå til navigationsruden, hvor der vises en ny kategori kaldet 'People' s Calendars '. Klik på boksen ud for personens navn for at åbne en anden persons offentlige udvekslingskalender. Ryd den markerede boks ud for personens navn for at lukke den anden persons kalender.

En af fordelene ved at bruge Microsoft Office Outlook med Microsoft Exchange-server er kalenderdeling-funktionen. Denne funktion for offentlig udvekslingskalender kan bruges til at se tidsplaner for andre Exchange-brugere, og andre kan også indstilles til at se din kalender. I denne artikel beskrives proceduren ved hjælp af Microsoft Office Outlook 2007; Disse trin kan dog bruges i andre versioner af Microsoft Outlook eller Microsoft Office Outlook.