Sådan Capture Streaming Music

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download et program til indspilning af streaming musik. En måde at gøre det på er at få et program, der giver dig mulighed for at optage lyde på din computer. Et eksempel på et sådant program er My mp3 (Se 'Ressourcer'). Klik på linket herunder, og tryk derefter på 'Download nu' på den nye side.

2.

Installer programmet ved at åbne installationsfilen. Installationen af ​​dit optagelsesprogram kan omfatte valg af en mappe og accept af en licensaftale.

3.

Åbn programmet, når det er klar. Klik på 'input device' og vælg computerens højttalere. Begynd at streame musik fra hjemmesiden, hvor du fandt den. Klik på 'Record' knappen for at begynde at fange musikken i en MP3-fil. Det vil optage præcis, hvad du hører .

4.

Klik på knappen 'Stop' for at afslutte optagelsen.

Musik siges at være 'streaming', når den spilles direkte ud af en hjemmeside i stedet for fra en fil på din computers harddisk. Problemet med streaming musik er, at du kun kan lytte til det fra hjemmesiden, hvorfra den er streamet. Du kan ikke overføre den til en MP3-afspiller i den form. En løsning på dette problem er at fange musikken og omdanne den til en mp3-fil. Når du har gjort det, kan du bruge og overføre filen frit uden at streame den fra hjemmesiden.