Sådan Wire Cat 5 vægplader

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tegn et lys overblik på vægkassen på din væg ved at placere kassen på væggen. Hvis du installerer en udvendig boks, skal du springe til trin 3.

2.

Brug det passende skæreværktøj til at skære en åbning til din kasse. Indsæt kassen for at sikre en tæt Passe på åbningen lidt, hvis kassen ikke passer ordentligt.

3.

Sæt det korrekte udløbshul ud på din vægkasse. De fleste kasser har huller på hver side og i ryggen. Brug en barberkniv eller skruetrækker til at fjerne hårde huller. Skub dit Cat-5-kabel gennem hele, placer din kasse og skru den på plads. For en trævæg skal du bruge en boremaskine til at lave huller først.

4.

Sæt RJ-45-stikket i vægpladen. Dette skal gøres, før du tilslutter kablet til stikket, eller vægkontakten passer ikke ind i pladen.

5.

Strib mindre end 1 tommer fra Cat-5-kablet. Separat og fjern hver ledning.

6.

Skub hver ledning i sin matchende farveplads på stikket. Tryk hver ledning let for at forhindre glidning.

7.

Brug stempelværktøjet, der følger med stikket, til at slå stikkene på plads. Skub værktøjet lige ned, indtil du hører et skarpt klik, og værktøjet er flush med de hvide ender af jacken. Hver ledning skal stikke lidt ud for at undgå at glide, når jacken er på plads.

8.

Skub Cat-5-kablet ind i vægkassen og monter vægpladen over væggen boks. Skru pladen på plads.

Tips og advarsler

  • Hvis skruer har brug for ekstra understøtning, skal du bruge skrueankre i et boret hul, inden den afsluttes.
  • Hvis du installerer flere vægplader, skal du købe jacks og plader i multi-pakker for at spare penge.
  • Pas på ikke at skære kassehuller i nærheden af ​​stikkontakter, så du ikke skærer eksisterende ledninger .
  • Testforbindelser, før du skruer vægpladen på plads for at sikre, at forbindelsen fungerer korrekt. Dette forhindrer defekte forbindelser senere.
  • Opret et kablet netværk i dit hjem ved at køre Cat-5-kabel gennem dine vægge. Kablede netværk giver dig mulighed for at oprette et hjemmenetværk, der spænder over flere værelser eller etager. Vægplader og RJ-45-stik ligner telefonstikket. Ved at forbinde et Cat-5-kabel til stikket, kan du tilslutte en router eller computer til dit netværk. Kablede netværk har ikke samme mobilitet for trådløse netværk, men de er ofte mere pålidelige.