Sådan accepterer du kreditkort offline

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg om du vil behandle kreditkort offline ved hjælp af en fuld service-behandlingsmaskine (kreditkort swiper), din computer (trådløse købmandskonto) integreret med en lille frittstående swiper eller en celle telefon. Du kan også vælge at behandle kreditkort ordrer via mail eller via telefon (MOTO eller postordre telefon ordre).

2.

Find en kreditkort sælger tjenesteudbyder, der tilbyder din valgte metode. For eksempel kan virksomheder som Authorize.net, Accept via telefon (mobiltelefonhandler-konti), og din bank muligvis tilbyde nogle af disse offline behandlingsmuligheder. PayPal tilbyder også en mulighed for offline handelskonto. Disse virksomheder arbejder med Visa, MasterCard, American Express og andre kreditkortprocessorer samt banker (købmandens og kundens) for at gennemføre transaktioner. Se 'Referencer' for et diagram over, hvordan processen virker.

3.

Køb det udstyr, du har brug for for at acceptere kreditkort, alt efter hvilken metode du vælger. Din leverandør af købtjenester vil give dig vejledning om den type maskine, der passer bedst til. Du kan købe udstyret fra din udbyder eller en tredjepart. Du vil også have brug for kreditkortpapirruller eller salgslister for at give kvitteringer til de kunder, du møder ansigt til ansigt.

4.

Få fortrolig med, hvordan du logger på din nye kreditkort system for at acceptere betalinger. Du skal forbinde enheden med en telefonlinje eller direkte internetforbindelse for at kunne behandle betalinger - de nøjagtige instruktioner varierer fra leverandør.

5.

Spørg kunden ' s statsudstedte identifikation sammen med hans kreditkort, hvis du tager kortet personligt fra ham. Sørg for, at navnene og fotosne passer til og kontroller kortets underskrift på den på bagsiden af ​​identifikationen.

< p> 6.

Behandle kortet (træk eller indtast nummeret i din behandlingsmaskine) og vente på en godkendelse.

7.

Har Kunden underskriver den trykte kvittering og giver ham den nederste kopi, når godkendelsen går igennem. Hold din kopi i mindst et år som bevis for, at kunden godkendte og underskrev afgiften.

Det er ret nemt at oprette et websted for at acceptere kreditkort til betalinger. Alt du behøver er en bankkonto, kreditkortnummer og en konto med en online betalingstjeneste som PayPal.com. Men hvis du vil acceptere kort offline, kan processen blive lidt mere kompliceret. Du bliver nødt til at købe behandlingsudstyr og håndtere kunder direkte.