Sådan får du Netflix til at læse på Boxee

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Boxee-medlemskonto hos Boxee.tv. Herfra skal du tilføje Netflix-support til din eksisterende konto ved hjælp af siden med medlemstjenester.

2.

Tænd den boxee-aktiverede enhed, der er tilsluttet dit fjernsyn, og indlæser Boxee-softwaren.

3.

Brug din fjernbetjening for at få adgang til 'Netflix' -applikationen fra hovedmenuen. Herfra kan du logge ind på din Netflix-konto og se filmene i din Netflix Instant Queue. Du bliver muligvis bedt om at parre din Boxee-enhed til din Netflix-konto. Du med en adgangskode logger ind på din Netflix-medlemskonto på Netflix.com og klikker på 'Din konto' øverst på skærmen. Vælg derefter 'Din Netflix Ready Devices and Computers' -knappen og klik på 'Aktivér en enhed . 'Indtast adgangskoden, som din Boxee har angivet i feltet, der er angivet for at registrere din enhed med Netflix. Du kan derefter se alle de tilgængelige film i din Netflix Instant Queue.

< p>

Tips og advarsler

  • Bemærk, at Netflix Instant Streaming ikke er tilgængelig for Boxee-brugere, der kører Linux-operativsystemet på deres hjemmecomputere.
  • Netflix er en populær online film udlejning service. I bytte for et lille gebyr hver måned kan du få dvd'er sendt direkte til dit hjem eller streame et bibliotek med film og tv-udsendelser via Netflix video-on-demand-tjenesten, der er inkluderet i dit faste medlemsgebyr. Du kan få Netflix instant streaming på Boxee, et populært mediecenter software designet til brug sammen med fjernsyn.