Sådan beskytter du din identitet, mens du handler online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første skridt i at beskytte din identitet, mens du handler online, er at gøre en Google-søgning efter nogle hurtige og aktive anonyme proxyadresser. Du kan gøre dette ved at gå til Google-søgemaskinen og skrive i 'gratis anonyme proxyadresser'.

2.

Næste, når dine søgeresultater for gratis anonyme proxyadresser har returneres, rul ned på listen og kigge efter websteder, der bærer hurtige og aktive anonyme proxyadresser. Jeg har inkluderet et par gode steder at få gratis anonyme proxyadresser under denne artikel.

3.

Når du har fundet et websted med en god liste over hurtige og aktive anonyme proxyadresser, Start med at kigge efter proxies i USA, fordi hvis du skal købe online, accepterer nogle købere måske ikke dine kreditkortoplysninger, hvis du viser en ip-adresse fra et andet land. Når du har fundet proxy-adressen til den gratis anonyme USA, skal du fremhæve proxy-nummeret, som vil ligne en almindelig ip-adresse og højreklikke musen over den fremhævede proxyadresse og kopiere den.

4.

Gå derefter til værktøjsmenuen i din browser og klik på 'Indstillinger eller internetvalg' link.

5.

Klik derefter på dine 'indstillinger eller proxy-indstillinger'. Dette kan findes med oplysningerne om, hvordan din computer forbinder til internettet. Når du har klikket på 'indstillingerne eller proxy-indstillingerne u0026 quot; fanebladet, vises et nyt vindue med en boks, der huser din rigtige ip-adresse og portnummer. Skriv ned din rigtige ip-adresse og portnummer, fordi du vil bruge det, når du er færdig med at handle. Slet nu den rigtige ip-adresse og portnummer.

6.

Endelig skal du indsætte den anonyme proxyadresse i feltet og indtaste portnummeret, der følger med den anonyme proxyadresse i portkassen. Klik på ok knappen og begynd at shoppe. Du vil nu beskytte din identitet, mens du handler online. Når du er færdig med at handle online, skal du gå tilbage og slette den anonyme proxyadresse og portnummer og indsætte din rigtige ip-adresse og portnummer igen.

Tips og advarsler

  • Nogle anonyme proxyadresser kan være betydeligt langsommere end andre, så du kan muligvis teste et par gratis anonym proxyadresser, indtil du finder en, der virker til dit behagelige.
  • Sørg for at skrive
  • Når du er færdig med at handle online med den anonyme proxyadresse, skal du sørge for at gå tilbage og sætte din rigtige ip-adresse og portnummer tilbage på plads.
  • Jeg har medtaget et par hurtige og fungerende anonyme proxy-adressesider i ressourcens afsnit i denne artikel.
  • Højtiden nærmer sig, og flere og flere mennesker handler online. Mens du handler online, er der identitetstyve, der bare venter på at tage dine oplysninger. For at reducere dine chancer for at få din identitet stjålet, kan du prøve at købe online under en proxyadresse. En proxy adresse er designet til at beskytte din identitet ved at holde din rigtige ip-adresse skjult fra identitetstyverne. For at lære at handle online med en proxyadresse skal du følge instruktionerne i denne artikel.