Sådan oprettes netværk 7, Vista og Xp

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for computeren. Forlad kabelmodem og router offline for øjeblikket. Du vil åbne dine netværksforbindelser og starte et nyt netværk med dine Windows Seven Network. Her vælger du din WEP for adgang til din computer. Bemærk også, at du får nogle nye muligheder.

2.

Tænd router og sæt den i computer. Skift din ip til dit routers subnet. Log ind på din router . Jeg venter. Derefter logger du på din router. Okay ,, så din 'e i din router .. hvad nu? Easy. SEt kryptering til WEP og sæt et passord. Dette holder folk fra dit netværk. Skift også standardadgangskoden til din router og skriv den ned på bunden .. sammen med hvad ip skal du komme ind i det.

3.

Slut computeren til port 1 i router. Tilslut modem til indgangsport. Ding. Tag stikket ud af strøm efter shutdown windows. Genstart computeren router og modem. Dit SSID bliver dit netværk. Du kan også oprette dit netværk for at sikre dig eller for at få venner med dine naboer, så lad dem komme i gang.

4 .

MAC ADRESSING. Ved at konfigurere WEP behøver du normalt ikke dette. Men for at få din Wii til at fungere rigtigt, vil du lytte til. Log ind på din router. Gå ind i din sikkerhedsfane. Der skal være en filterindstilling. Gå derhen. Se Mac-adresser på dit netværk. Dette lader dig se alt, der forbinder til din router. Tillad adgang med kun de ting du kender. Tænd Wii, hvis du ikke allerede har det. Indstil til Tillad kun Mac'er, du har valgt. Derefter Gem og genstart. Nem som tærte og ingen adgangskode ting at røre med.

Tips og advarsler

  • Vista og 7 har ingen kendte problemer, hvis du bruger mine trin
  • xp og 7 kan netværket. prøv bare
  • 98 og under prob vil det ikke være, hvis de ikke er i NTFS-filsystemet.
  • PLeér kommentar og bedøm mig
  • vær sød jimmy
  • li> Sig aldrig santa clause kan u0026
  • 11 på Justin.tv/down\_the\_rabbit\_hole
  • Opsætning af din router kan ikke være nemmere. Log ind ved hjælp af din ip-adresse, som routeren er på. Som standard er dette 192.168.1.1, når du får det her ved at fortsætte med at læse.