Sådan konfigureres en mobil til WiFi-dataoverførsel til pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den mobile enhed til pc'en. Tilslut mobilenhedens USB-synkabel til telefonen og pc'en eller tilslut via Bluetooth. Vent på, at forbindelsesindikatoren vises nederst til højre på skærmen.

2.

p> Åbn forbindelsesindstillingerne for mobilenheden. Tryk på menuen 'Start' i Windows Mobile på telefonen, og gå til telefonens netværk og forbindelsesindstillinger.

3.

Vælg forbindelseskilden til din mobiltelefon. Rul gennem listen over indstillinger, gå til 'WiFi' og klik på 'Arbejde' i rullelisten Wi-Fi. Gør dit Wi-Fi-netværkskort til standardforbindelseskilden.

4.

Hent telefonens IP-adresse. Vælg 'Brug specifik IP-adresse' for at omdirigere telefonens Wi-Fi-forbindelse til pc'en. Telefonens IP-adresse vil nu være synlig.

5.

Sæt op på pc'ens netværksindstillinger for at modtage Wi-Fi dataoverførsel. Gå til computerens 'Trådløse forbindelser', 'Netværksindstillinger' eller 'Netværk og Internet' indstillinger. Få adgang til de tilgængelige netværksforbindelsesindstillinger ved at højreklikke over netværket og vælge fanen 'Egenskaber'.

6.

Tast telefonens IP-adresse til computerens internet protokol. På skærmbilledet Egenskaber vises en liste over installerede internetprotokoller. Klik på 'Internet Protocol TCP / IP' og indtast telefonens IP-adresse i den udpegede form. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne.

Tips og advarsler

  • Du kan muligvis skrive ned telefonens IP-adresse, som det er nødvendigt for at svare til pc'ens netværksindstillinger.
  • Kontroller, at pc'ens trådløse signal er ledig. Hvis ikke, har computeren ingen mulighed for at registrere forbindelsen og modtage dataoverførslen.
  • Nogle ordlyd og linktitler, som f.eks. 'Netværksforbindelser' og 'Netværkskort', kan variere afhængigt af typen af telefon og mobil tjenesteudbyder du har. Derfor kan nogle ordlyd og link titler ikke være de samme i din mobilenhed.
  • Du må ikke ændre nogen andre forbindelsesindstillinger end de angivne konfigurationer. Hvis du ændrer andre netværks- og forbindelsesindstillinger, kan der opstå fejl, der kan blokere pc'en mod at modtage forbindelsen.
  • Vær opmærksom på, at denne type internetforbindelse blokerer de fleste indgående telefonopkald, så hvis du skal acceptere opkald, kan du vil gerne vente, før forbindelsen oprettes.
  • IP-adresseserien skal indtastes korrekt på pc'en. Uden den korrekte IP-adresse kan ingen data overføres eller modtages af pc'en.
  • Etablering af en stabil Wi-Fi-forbindelse mellem din mobile enhed og pc giver dig mulighed for at overføre data fra telefonen til pc'en og omvendt. Denne proces kræver lidt teknisk erfaring og et middel til at forbinde den mobile enhed til pc'en, såsom et USB-synkroniseringskabel eller Bluetooth-kapacitet. Konfigurationsprocessen kan være afsluttet i minutter med blot nogle få detaljerede instruktioner for at sikre, at din forbindelse er helt stabil.