Boost Trådløst internet modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbedre dit signal med husholdningsartikler

Princippet at huske på, når du bygger din egen WiFi-signalforstærker, er parabolantenne, der bruger en parabolisk form til at koncentrere et signal på et brændpunkt. Dette er den form, der er nødvendig for at øge din trådløse signalstyrke. Hvis du har en standard folding metal dampkammer, så har du allerede en af ​​de bedste signal boostere til rådighed. Installer en WiFi-adapter på enden af ​​et USB-forlængerkabel, og bånd det til midten af ​​en dampkorg. Åbn kurven og peg den i retning af det trådløse adgangspunkt, du forsøger at oprette forbindelse til. Du vil opdage, at din signalstyrke er forbedret væsentligt.

Hvis din computer har en intern WiFi-adapter, er det ikke muligt at forbedre signalet fra den bærbare computers side. I stedet skal du konstruere en parabolform ved hjælp af aluminiumsfolie og kortlager ved hjælp af skabelonen i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Placer det over et af dit trådløse adgangspunkts eksterne antenner, og peg det mod din computer.

Forbedre dit signal med kommercielle produkter

Hjemmelavet trådløst Signalforstærkere er ganske vist ikke visuelt attraktive. Kig på kommercielle produkter til signalstyrke løsninger, der passer mere ind i hjemmet. Måske er den nemmeste metode at købe en større antenne til din router. De fleste trådløse routere har antenner, der simpelthen kan skrues af. Udskift dine med en længere antenne købt fra de fleste elektronikforretninger for et hurtigt signalforøg.

I meget store hjem eller virksomheder kan en WiFi signal repeater (også markedsført som en forlænger) arbejde over et bredere område end en stor antenne. En signal repeater er i det væsentlige et andet adgangspunkt, som du kan oprette forbindelse til, når du er ude af det primære adgangspunkts område. Repræsentanten forbinder til adgangspunktet og sender information til og fra det, og gengiver dataene til din bærbare computer. kan nemt fordoble det område, hvor det trådløse signal kan modtages. Trådløst internet er en teknologi, der stadig ikke er i barndom, og et område, hvor brugere konstant håber på forbedring, er signalstyrke. Selv med et trådløst netværk i dit eget hjem kan det undertiden være svært at modtage acceptable signalniveauer på alle områder. Forbedre din trådløse signalstyrke ved at bruge fælles husholdningsartikler eller ved at købe produkter designet til dette formål.