Sådan tilslutter du et IP-kamera

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hæng dit IP-kamera på det ønskede sted. Sørg for, at netledningen kan nå strømkilden, og at du har et Ethernet-kabel, der er langt nok til at nå din computer, der er direkte forbundet til dit LAN-netværk via en router.

2.

Installer netværksknappen. Inden du tilslutter eksterne enheder til en LAN-tilsluttet pc, skal du køre installationsdisken, der fulgte med din switch på din pc. Når du bliver bedt om det, skal du slutte ethernetkablet til routeren og derefter til kontakten.

3.

Installer IP-kameraet. Kør installationsdisken, der fulgte med dit IP-kamera på din pc. Når du bliver bedt om at gøre det, skal du slutte ethernetkablet til IP-kameraet og kontakten. Når du har tilsluttet IP-kameraet på LAN-netværket, bliver du bedt om at angive en IP-adresse til dit kamera. For at få hjælp til tildeling af IP-adresser kan du besøge producentens hjemmeside.

4.

Installer Active-X-medierne, når du bliver bedt om det. se IP-kameraets hovedbruger interface skærmbelastning, hvilken tid vil du se en visning af, hvad dit IP kamera optager.

Du ejer en hjemmevirksomhed, og du har taget de nødvendige skridt til at sikre din computer og dit LAN-netværk. Du har installeret anti-virus og spyware software. Din firewall er i drift. Du har konfigureret dine netværksforbindelser på porte, der ikke er velkendte. Men du skal også sikre dig, at du er sikker i tilfælde af en pause. Hvis du har hardwarespionningsenheder tilsluttet din computer, skal du have et IP-kamera tilsluttet en netværksafbryder.