Sådan tilsluttes Desktop til DSL Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren. Flyt computertårnet, så du har nem adgang til computerens bagside.

2.

Fjern forbindelsen til computerens modem, hvis der er en.

3.

Tilslut Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. Porten ligner et bredere hoved af et telefonkabel. Tilslut den anden ende til DSL-modemet s port.

4.

Tilslut telefonlinjen til DSL-modemet, og tilslut derefter linjen til telefonstikket. Du kan vælge at bruge den samme linje, som du brugte til at forbinde computerens opkaldsmodem til telefonstikket.

5.

Slå DSL-modemet på. Vent til alle af lysene til at tænde.

6.

Tænd computeren igen, og åbn din yndlingswebbrowser. Et websted skal fremkomme med at anmode om et brugernavn og adgangskode.

7.

Indtast brugernavnet og adgangskoden, som din internetudbyder har givet dig. Du skal derefter få en erklæring om, at du har forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • De fleste installationssæt leveres med alle de kabler, du har brug for til at installere DSL-modemet.
  • Sørg for at installere DSL-filtre på enhver telefon eller anden enhed, der forbinder til telefonlinjen. Igen leveres selvinstallationssæt typisk med et eller to filtre. Hvis du har brug for mere, kan du købe dem hos din lokale elektronikforretning.
  • Digital Subscriber Loop Internetadgang er en af ​​de mest almindelige typer af bredbånd til rådighed for brugerne. Men folk, der får tjenesten, skal typisk bruge et selvinstallationssæt, som internetudbyderen sender til dem via posten. At kunne installere DSL-kittet alene betyder, at du ikke skal betale nogen anden for at gøre det for dig.