Sådan får du Twitter Followers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig: Hvis du ikke allerede har en, skal du tilmelde dig en konto på www.twitter.com

2.

Følg velkendte profiler: Gennemse afsnittet 'foreslåede brugere' og følg nogle af de berømtheder og musikere, der findes der. Disse vil tragte trafik til din profil, mens andre ser gennem listen over deres favoritberettigheds tilhængere.

(Husk, at de tilhængere, der er opnået ved denne metode, måske ikke er mest loyale, men det er dit postindhold, der kommer ind.)

3.

Indhold: Når du sender ind til twitter, skal du sørge for, at dit indhold er interessant ved at skrive om forskellige emner, som andre kan oprette forbindelse til. Brug tjenester som twitpic ofte til at gøre dine indlæg endnu mere interessante.

4 .

Retweet og nævn andre brugere i dine tweets: Dette er en fantastisk måde at kontinuerligt indfange andres opmærksomhed og få nye følgere. Brug ikke @replys til at fortsætte en samtale, men brug det som en måde at nævne en anden bruger på, mens du siger noget, du vil sige.

5.

Don t over post: Der er ikke noget mere irriterende end at følge en bruger, der opdrætter hele dit feed ved at sende igen og igen om kort tid. Du er ikke den fyr, eller du vil ende med at miste efterfølgere hurtigt.

At få en betydelig mængde tilhængere på twitter kan tage lidt tid, men der er helt sikkert et par ting, du kan gøre for at fremskynde processen.