Hvordan bestå Cisco ICND1 eksamen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal planlægge eksamen. Jeg bruger http://www.vue.com/cisco/. Du bliver nødt til at oprette en konto hos dem, og de giver en liste over testcentre i dit område, hvor du kan tage Cisco ICND1 eksamen. Planlægning af eksamen er det vigtigste skridt, fordi det betyder, at du har ploppet ned $125 for at tage testen på x-dato og vil hjælpe med at få din røv i gear for at studere, så du vil være klar. Betaling for eksamen er meget mere effektiv end blot at sætte et mål for at videregive det ved x dato. Før du læser ... planlæg din eksamensdato !!!

2.

For at bestå testen skal du huske mange ting. Den bedste måde at studere til testen er at få en studievejledning af en slags, der giver dig alt, hvad du behøver at vide for testen. Pas på, fordi nogle studieguider giver dig alt for meget materiale, der vil ende med at spilde din tid og fylde dit hoved med unødige oplysninger, der ikke behøver at bestå ICND1 eksamen. Jeg anbefaler http://www.networkingexamacademy.com/ccna-icnd1-study-guide. De giver en gratis studievejledning, der kun giver dig det, du skal passere testen.

3.

Undersøg hver dag! Tag øvelsestestsne, genlæse dine noter, lav flashkort og øve programmering af routere og switches. Det bedste ved at huske er at være konsekvent i at studere noget hver dag for at holde informationen frisk i dit hoved. Du bliver overrasket over, hvor hurtigt du kan glemme ting ved at tage et par dage væk.

Cisco ICND1 eksamen er den allerførste netværkscertificering, som du kan få fra Cisco og giver dig de faglige legitimationsoplysninger, som du med succes kan installere og administrere et Local Area Network. I grund og grund åbner ICND1-certificeringen døren til mange andre forskellige typer Cisco-certificeringer, som du kan specialisere dig i. Fordi dette er den første Cisco-eksamen, som mange mennesker vil tage, kan de måske ikke vide, hvad de skal gøre for at passere, og så dette hvordan giv dig nogle vigtige tips for at sikre dig, at du passerer første gang.