EMS Technology

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Feltet EMS-teknologi blev grundlagt i 1968 af Dr. John E. Pippin. I 1970'erne begyndte USAs Forsvarsministerium at udnytte EMS-teknologi til rummissioner. EMS-teknologi muliggjorde sikker kommunikation i rummet. I 1980'erne begyndte EMS teknologier at blive brugt kommercielt. I dag bruges EMS teknologi i vid udstrækning. Eksempelvis er EMS-teknologi ansvarlig for luftbåren tilslutning, der gør det muligt for bærbare computere og PDA'er at arbejde, mens de er i luften.

Betydning

Mange fremskridt inden for trådløs kommunikation skyldes EMS-teknologi. Tag e-mail til et eksempel. Mange virksomheder og akademiske institutioner stole på e-mail som den primære kommunikationsmetode. Hvis kjolekode på arbejdspladsen ændres, eller dit kollegium annullerer aftenklasser, vil du sandsynligvis høre nyhederne fra en email. EMS ville ikke være muligt uden EMS-teknologi.

Overvejelser

EMS Technologies er førende selskab for EMS-teknologi. Mere end 90 procent af EMS-teknologien, der anvendes på helikoptere, leveres af EMS Technologies. Forbe s Magazine og The American Business Awards er blandt organisationer, der har anerkendt EMS Technologies 'bidrag til samfundet. I 2007 vandt EMS Technologies The American Business Awards-prisen for den bedste kundeservice. Virksomheden var en finalist i samme kategori i 2008 og 2009.

Typer < / h2> Satcom, forsvar og rum, dannelse, global tracking, sky connect og LXE er de forskellige typer EMS teknologi. Hver type har en specifik funktion. Satcom er nok den mest almindelige EMS-teknologi, der anvendes kommercielt. kommunikation, som e-mail og instant messaging, mulig.

Fordele

Den ultimative fordel ved EMS-teknologi er sikkerhed. Ved at være mere forbundet bliver kommunikation lettere i tilfælde af en nødsituation. rigelig, hvis et barn går væk i et meget skovklædt område EMS teknologi kan bruges til at advare kvarteret. Helikoptere udstyret med EMS-teknologi kan tage flyvning for at prøve at spore det manglende barn, hvilket øger chancerne for, at barnet bliver genoprettet uden at blive skadet. Hvis du nogensinde brugte din bærbare computer eller PDA til trådløs kommunikation under en flyvning, brugte du EMS eller elektromagnetiske videnskaber, teknologi. EMS-teknologi har bidraget til at fremme trådløs kommunikation, hvilket gør det muligt for samfundet at blive mere forbundet. Søgnings- og redningsopgaver, rumprogrammer og den gennemsnitlige person kan alle drage fordel af EMS-teknologier.