Hvordan man laver lav / ingen omkostninger Long Distance u0026 amp; Internationale telefonopkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem en VoIP-udbyder, der tilbyder VoIP-tjenester, der matcher dit behov for langdistance og / eller internationale opkald (som f.eks. Vonage). Køb rundt som kaldet planer, funktioner, udstyr og priser vil variere mellem VoIP-udbydere.

2.

Tilmeld dig VoIP-udbyderen, du beslutter dig for. Mange udbydere vil inkludere en gratis eller reduceret pris for VoIP-telefonadapter, når du er enig i en opkaldsplan i en vis tidsperiode - ligesom mobiltelefonudbydere tilbyder nedsatte mobilincitamenter til at underskrive en ny kontrakt.

3.

Tilslut VoIP-telefonadapterenheden til dit bredbånds modem eller router. Udstyrskravene varierer fra tjenesteudbyderen.

4.

Slut telefonen til VoIP-adapteren. Tilslut VoIP-adapteren til et stikkontakt. Følg eventuelle yderligere udbudsspecifikke krav.

5.

Nyd din nye VoIP-service og de ekstra penge, du får at beholde.

Hvis du aldrig har hørt om VoIP, gør dig klar til at ændre den måde, du tænker på fjernopkald og internationale telefonsamtaler. VoIP eller Voice over Internet Protocol er en metode til at vende dine telefonopkald til digitale data, der sendes over Internet. Vigtigt kan VoIP veksle en standard internetforbindelse til en måde at placere lave eller ingen prisopkald.