Hvordan opretter jeg min egen hjemmeside gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et websted, der hjælper dig med at oprette en gratis hjemmeside og hjemmeside. Nogle gode websteder er 'Tripod', 'Webs' og 'Weebly.'

2.

Klik på 'Start nu' og derefter 'Tilmeld' under den gratis hjemmeside plan, når du bruger 'Stativ'. Hvis du bruger de andre websteder, skal du indtaste din e-mail-adresse og det ønskede kontonavn.

3.

Opret et brugernavn og en adgangskode. Du har brug for disse til at genåbne din konto. Følg de resterende beskeder for at afslutte din serviceopsætning.

4.

Åbn din email-konto og klik på den email, du modtog fra hjemmesiden. Vælg linket for at aktivere din konto.

5.

Klik på 'Opret et websted', når du når linket. Tilføj billeder, video eller lyd ved at klikke på de angivne faner øverst på skærmen. En importskærm vises, og du kan vælge indhold fra din computer for at indlæse. Men gratis websteder tillader kun dig en lille smule plads, så sørg for, at filstørrelsen er lille.

6.

Klik på tekstfanen (eller teksteditoren afhængigt af websted du bruger) og skriv det indhold, du vil have vist på din hjemmeside. Klik og træk det rundt i et passende rum, og klik derefter væk fra teksten for at låse det på plads.

7.

Afslut redigering af dit websted og klik på knappen 'Publicer' i øverste højre hjørne af skærmen. Om nogle få minutter kan enhver på internettet få adgang til din nye hjemmeside og hjemmeside.

Hvis du vil starte en blog, fremvise dine fotografier eller lade folk vide, hvad slags arbejde du laver, oprettelse af en hjemmeside og et website er vigtige byggesten mod netværk med andre personer. Der findes mange websitebyggere, men kun en håndfuld af dem tillader dig at oprette din egen hjemmeside og hjemmeside gratis.