Sådan Se Video Hurtigere på MySpace u0026 YouTube

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se efter andre kilder, der kan bremse din internetforbindelse. Downloader du nogle store filer? Er der nogen der spiller et online spil på en anden computer i huset? Bruger du en offentlig internetforbindelse, der kan strækkes tynd af flere brugere? Luk dine fremmede downloads og browservinduer og fokuser på kun den video, du vil se.

2.

Tryk på afspilning på MySpace eller YouTube-videoen, lad den køre i et sekund, tryk derefter på pause. Lad resten af ​​videoen indlæses, inden du afspiller igen. På YouTube vil en lysrød linje fylde videoens tidslinje for at vise dig, hvor meget af videoen der er forudindlæst. På MySpace er indikatorlinjen lysegrå. Hvis du bare vil se en bestemt del af din video, kan du spole frem til det tidspunkt uden at skulle indlæse hele videoen.

3.

Sørg for din internetforbindelse fungerer korrekt. Hvis du har en højhastighedsforbindelse, og videoer stadig er langsom at indlæse, efter at du har fulgt ovenstående trin, kan der være et problem med dit modem, din trådløse router (hvis du bruger en) eller din internetudbyder. Kontakt din internetudbyderes tekniske support, hvis du tror, ​​at der kan være et problem med din forbindelse.

4.

Hvis alt andet fejler, skal du muligvis bare opgradere din internethastighed. Tjek med din udbyder om de forskellige tilgængelige hastigheder og deres priser.

Selv i forbindelse med højhastighedsforbindelser med internet kan alle have problemer med at få videoer til at indlæse på websteder som MySpace og YouTube. Ved at bruge et par enkle tricks, bør du være i stand til at gøre videoer hurtigere og sjovere, selv ved en langsom forbindelse.