Sådan ændres modemhastighed i internetindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din startknap for at åbne en liste over programmer på din computer.

2.

Klik på 'Alle Programmer 'i din startmenu.

3.

Find ikonet' Internet Explorer 'og dobbeltklik på det. Dette åbner Microsoft Internet Explorer og giver dig mulighed for at foretage ændringer af indstillingerne.

4.

Klik på knappen 'Værktøjer' for at få vist en pop op-menu; Klik på 'Internetindstillinger' på menuen.

5.

Skærmen 'Internetindstillinger' har flere faner; Find fanen 'Forbindelser' og klik på den.

6.

Vælg navnet på den forbindelse, du vil ændre ved at klikke på den, og klik derefter på knappen 'Indstillinger' . Dette åbner skærmbilledet 'Dial-up Connection Settings', som gør det muligt at ændre indstillingerne.

7.

Nederst på skærmen er et afsnit med titlen 'Dial-up indstillinger '. Klik på knappen 'Egenskaber' i dette afsnit.

8.

Dette skærmbillede viser den hardware, der bruges til den valgte forbindelse, og skal vise dit modem. Sørg for, at dette viser forbindelsen, som du ønsker at ændre. Klik på knappen 'Konfigurer' for at åbne skærmbilledet Modemkonfiguration.

9.

Den første kombinationsboks eller rullemenuen øverst på skærmen er 'Maksimal hastighed (bps)'. Det er her, hvor du foretager hastighedsvalg for dit modem. Vælg blot den maksimale hastighed, du ønsker at have dit modem brug, og klik derefter på 'OK' knappen for at gemme denne indstilling.

10.

Fortsæt med at klikke på 'OK' på hver af de åbne skærme, indtil de er alle lukkede, og du er tilbage til din Internet Explorer-skærm.

Tips og advarsler

  • Når du bruger et modem til forbindes til internettet, vil forbindelseshastigheden på din computer aldrig være højere end det system, du forbinder til. Hvis dit modem er indstillet til 115.200, og du er tilsluttet en udbyder, der har en forbindelseshastighed på 19.200, vil du forbinde på langsommere hastighed på 19.200. Din forbindelseshastighed vil ikke altid være det maksimale valg, selvom din udbyder også har denne hastighed. Vælg altid den hurtigste hastighed, som din udbyder har til rådighed.
  • Microsoft Windows giver flere valg til at forbinde din computer til internettet. En af disse er ved at bruge et modem, enten indbygget i din computer eller tilsluttet eksternt. Når du bruger et modem til at oprette forbindelse til internettet, er en af ​​de indstillinger, der kan ændres i Internet Explorer, modemhastigheden. Internetudbydere vil have en maksimal hastighed, hvormed du kan oprette forbindelse til dem, så indstillingen af ​​dit modem i højere hastighed end din udbyder er indstillet til, vil ikke gøre noget for at forbedre din forbindelse. Modemhastighed kan nemt nulstilles med stort set alle med grundlæggende computerfærdigheder.