Sådan bruges Bluetooth i Gateway Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver Bluetooth på mobiltelefonen. Denne procedure afhænger af mobiltelefonens mærke og model. Du skal se brugervejledningen, der følger med din mobiltelefon, for at se, hvordan du aktiverer Bluetooth.

2.

Tænd din Gateway-bærbar computer. Kontroller området ved siden af ​​uret i systembakken. Der skal være et ikon med en stiliseret 'B' på en blå baggrund. Dette er Bluetooth-ikonet. Dobbeltklik på dette ikon og vælg 'Aktiver.'

3.

Gå til Kontrolpanel. Find 'Bluetooth-konfiguration' og dobbeltklik på den. Et vindue skal dukke op.

4.

Vælg fanen Tilgængelighed. Kontroller indstillingen 'Lad andre Bluetooth-enheder opdage denne computer.' Et afkrydsningsfelt skal vises imod denne post.

5.

Vælg fanen Lokale tjenester. Starttype for alle tjenester skal indstilles til 'Auto'.
Vælg 'OK' og klik på. Vent et par sekunder. Din bærbare computer skal have Bluetooth aktiveret nu.

Tips og advarsler

  • Hvis din bærbare computer ikke registrerer mobiltelefonen selv nu, skal du slukke for telefonen og tænd den igen, mens du holder den tæt på den bærbare computer.
  • Du har muligvis købt en ny Bluetooth-kompatibel enhed som en Bluetooth-mobiltelefon, og kan eventuelt indlæse nogle ringetoner eller mediefiler, som du har gemt på din Gateway-bærbar computer. Det kan være første gang, du nogensinde forsøger at kommunikere med en Bluetooth-enhed ved hjælp af din bærbare computer. Normalt skal Bluetooth være aktiveret på begge enheder, der forsøger at kommunikere. Det er ikke godt, hvis Bluetooth kun er aktiveret på en af ​​enhederne. Alle forsøg på at kommunikere via Bluetooth mislykkes. Men hvis Bluetooth er aktiveret på begge enheder, er det nok at bringe de to i nærheden, så enhederne kan registrere hinanden. Mens dette er, hvad der skal ske, og det sker det meste af tiden, nogle gange har enhederne brug for en hjælpende hånd. Her er hvor du kommer ind.