Sådan får du gratis trådløse forbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din bærbare computer på et WiFi-hotspot. Klik på Windows Vista 'Start' -menuen og vælg 'Opret forbindelse til', som åbner en menu med tilgængelige netværk.

2.

Vælg navnet på det gratis trådløse netværk på dit hotspot og klik på 'Connect.'

3.

Start din webbrowser. Indtast adgangskoden, udfyld vores undersøgelse eller installer værktøjslinjen om nødvendigt ved at følge vejledningen.

Tips og advarsler

  • De fleste offentlige trådløse netværk er ikke sikker, og din computer kan blive brudt, når den er tilsluttet en. Sørg for, at dine anti-virus-, anti-spyware- og andre sikkerhedsprogrammer er opdaterede og kører, før du opretter forbindelse til netværket. Nogle gratis offentlige netværk pålægger en tidsbegrænsning og kan afbryde forbindelsen, når du når grænsen.
  • WiFi-hotspots er offentlige steder - som regel kaffebarer, restauranter, hoteller eller biblioteker - med gratis trådløs internetadgang til kunderne. Hotspot har etableret en internetforbindelse og har oprettet en trådløs router, der gør det muligt for kunderne at oprette forbindelse. Normalt skal du indtaste en adgangskode fra en medarbejder på stedet, udfylde en undersøgelse eller installere en værktøjslinje til din browser, før du kan begynde at surfe.