Sådan finder du Sify Broadband Router IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser ved at dobbeltklikke på ikonet for den. Du kan bruge en hvilken som helst standardbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Firefox.

2.

Brug din browser til at navigere til en af ​​de to routerhåndteringswebsteder. Dette åbner routeren manager. Disse websteder findes ikke på internettet; de er lokale til din router og intranet. Hvis de ikke vises for dig, skal du holde den blå nulstillingsknap placeret nederst på din router.

3.

Log ind på routeradministratoren med standardadgangskoden ' admin.' Hvis du tidligere har ændret adgangskoden, skal du bruge den nuværende adgangskode, du havde angivet. Hvis du har glemt dit kodeord, kan du frakoble routeren i flere minutter for at nulstille adgangskoden.

4.

Klik på fanen 'Setup' for at åbne skærmen, der indeholder din grundlæggende konfigurationsoplysninger. Du vil se din router IP-adresse, IP-adresse og IP-adresse. Gateway-IP-adressen er den rigtige adresse, som andre kan oprette forbindelse til.

5.

Du kan klikke på 'Reset / Renew' -ikonet for dynamiske routere (de fleste Sify-tjenester er dynamiske) for at nulstille din adresse og tegne en ny. Du må kun tegne fra et begrænset antal adresser, så det er sandsynligt, at din adresse bliver ens til din gamle.

Tips og advarsler

  • Du skal altid ændre 'admin' adgangskoden til noget mere sikkert, der indeholder bogstaver, tal og symboler se advarsler). Du kan også få computeren til at vælge en stærkt krypteret adgangskode ved at indstille WEP-PSK under menuen 'Indstillinger'. Hvis du har en trådløs router, er det generelt foretrukket at også indstille routeren som '(usynlig)' at du ikke sender din router's ID-kode, hvilket gør det sværere at hacke.
  • Pas på at give din IP-adresse til andre mennesker; de kan potentielt logge ind på din router og låse dig ud af det. Dette er en fælles måde for hackere at infiltrere usikrede systemer. Hvis du har mistanke om, at nogen har fået adgang til din router, skal du manuelt nulstille routeren og logge ind for at ændre adgangskoden og indstillingerne (se Tips).
  • Sify Broadband er en højhastigheds-internetudbyder beliggende i Indien. Sify tilbyder en række tjenester til at forbinde kunder til World Wide Web ved hastigheder, der starter omkring 256 kilobytes per sekund (kb / s). Sify-tjenester tilbyder begrænset forbindelsesdeling via godkendte kablede routere i en enkelt husstand. Du skal finde din internetprotokol (IP) adresse til en række anvendelser, herunder at spille mange onlinespil eller direkte fildeling med andre kunder. Næsten alle Sify-kunder leveres af Netgear routere af tekniske grunde.